کاهش تولید شکر در اروپا


تولید شکر اتحادیه اروپا در فصل زراعی آینده که از اکتبر آغاز می‌شود 7.6 درصد کاهش خواهد یافت.

به گزارش لقمه، بر اساس برآورد اولیه از محصول شکر این بلوک که متشکل از 28 کشور است، تولید شکر از 17.2 میلیون تن در فصل زراعی جاری به 15.9 میلیون تن در فصل زراعی آینده کاهش پیدا می‌کند. البته سخنگوی اتحادیه اروپا در بروکسل تصریح کرده که این آمار پیش‌بینی شده مطابق با اطلاعات جدیدی که به دست می‌آیند، بازبینی خواهند شد.

پیش‌بینی شده که تولید شکر در فرانسه با 1.9 درصد کاهش به 4.3 میلیون تن خواهد رسید و در آلمان با 13 درصد کاهش 13.5 میلیون تن، در انگلیس با 4.4 درصد کاهش 1.1 میلیون تن و در لهستان با 11 درصد کاهش 1.6 میلیون تن خواهد بود.

کاهش قیمت شکر طی دو سال گذشته موجب شده کشاورزان اروپایی وسعت منطقه تحت کشت را کاهش دهند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بهای معاملات جهانی شکر به دلیل رسیدن مازاد بر عرضه به بالاترین سطح مشاهده شده تاکنون 44 درصد نسبت به رکورد بالا در فوریه سال 2011 کاهش یافته است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5052 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 2102 ساعت: 12:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت