برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟


محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.

 به گزارش لقمه، به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی بلومبرگ جان هاپکینز آمریکا، درج اطلاعات مربوط به کالری بر روی بسته های غذایی به روشی که برای اغلب افراد قابل فهم باشد می تواند آنها را به تغییر رفتار ترغیب کند.

آنها می گویند:چاپ اطلاعات مرتبط با میزان کالری مواد غذایی برای اغلب افراد بی معنا است اما درج اطلاعات کالری به صورت اطلاعات ورزشی برای مثال دویدن چهار مایل برای سوزاندن کالری ناشی از مصرف یک قوطی نوشابه روشی کارآمد است.

محققان با درخواست درج اطلاعات ورزشی برای سوزاندن مقدار کالری ناشی از مصرف هر ماده غذایی، افزودند: برای مثال یک بطری 500 میلی لیتری نوشابه حاوی 210 کالری است که این میزان بیش از یک دهم میزان کالری توصیه شده برای مصرف یک زن در روز است.

محققان می گویند، اگر به مردم گفته شود که برای سوزاندن این میزان کالری به 4.2 مایل (6.75 کیلومتر) دویدن و یا 42 دقیقه پیاده روی لازم است ممکن است آنها در مصرف این مواد غذایی بیشتر تامل کنند.

به گفته این محققان، نوجوانان با توجه به اطلاعات ورزشی برای سوزاندن کالری که بر روی نوشیدنی ها چاپ شده بود، نوشیدنی های سالم تر و یا بطری های کوچکتر را انتخاب می کردند.

این محققان همچنین خواستار اتخاذ همین رویکرد در رستوران های فست فود شدند.

آنها می گویند، اگر در فهرست غذاهای رستوران ها نوشته شود که برای سوزاندن کالری ناشی از مصرف یک عدد «دبل چیز برگر» به 5.6 مایل (9.01 کیلومتر) پیاده روی لازم است بیشتر افراد ترجیح می دهند که یک همبرگر کوچکتر انتخاب کنند که برای سوزاندن کالری آن به 2.6 مایل (4.18 کیلومتر) پیاده روی لازم است.

به گزارش ساینس، یافته های این مطالعه در مجله آمریکایی Public Health منتشر شده است.

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایرنا

کد: 7565 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر بازدید: 3775 ساعت: 7:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
2 فواید رژیم مدیترانه‌ای برای کاهش وزن و تناسب اندام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
3 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
4 اهمیت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی کودک ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
5 چه میزان کاهش وزن در ماه ضرر ندارد؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
6 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
7 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
8 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
9 کاهش ۹۸ درصدی مصرف آب با نازل‌های نانویی محققان ایرانی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
10 دستاورد جدید محققان در کشف دارویی برای کاهش وزن ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۹ خرداد
11 راهکار اصلی مقابله با درد آرتروز ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۳ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.