گوشت ماهی دوای درد بسیاری از بیماری‌ها


مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه معتقد است مصرف ماهی تا حد زیادی در پایین آوردن میزان چربی و کلسترول خون موثر بوده و از بسیاری بیماری‌ها از جمله قلبی و سردردهای میگرنی پیشگیری می‌کند.

به گزارش لقمه، زهرا عبداللهی در مورد مزایای مصرف ماهی در سفره خانوار خاطرنشان کرد: گوشت ماهی پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96درصد دارد و به دلیل وجود امگا-3 این ماده غذایی میزان چربی و کلسترول خون را پایین می‌آورد.

به گفته این متخصص تغذیه تحقیقات نشان داده با کاهش یک درصدی کلسترول خون، میزان احتمال بروز بیماری‌های قلبی دو درصد کاهش می‌یابد.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد تا مصرف ماهی را در دستور غذایی قرار دهند چرا که بر اساس نتایج مطالعات انجام شده مصرف ماهی در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی مانند تصلب شرائین، فشارخون بالا، ایست قلبی و حملات قلبی بسیار موثر است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه گفت: همچنین تحقیقات نشان داده که مصرف ماهی در پیشگیری از سردردهای میگــرنــی، اختــلالات کلیوی، سرطان‌های پستان و پروستات، آرتریت روماتیسمی، بیماری‌های پوستی، اختلال حافظه و بیماری‌های تنفسی از قبیل آسم بسیار موثر است.

عبداللهی خاطرنشان کرد: گوشت ماهی حاوی 75 درصد آب، 19درصد پروتئین، 5درصد چربی و مواد معدنی است. میزان چربی در انواع ماهیان از یک تا 10 درصد متغیر است که در نسوج به خصوص در کبد ماهی ذخیره می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5056 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور بازدید: 2617 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
2 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
4 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
5 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
7 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 صادرات آبزیان در ۵ ماه نخست سال افزایش یافت ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
11 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش برای سفید کردن دندان کدام است؟ خیلی اوقات افرادی را می‌بینیم که ظاهر بسیار زیبا و...

  5 میوه زمستانی موثر در تقویت سیستم ایمنی بدن سرمای زمستان یکی از عوامل ابتلا به سرماخوردگی، آن...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت