8 راز یک بورانی خوش طعم


در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، كدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزه‌تر هستند و هم رایج‌تر كه برای تهیه‌شان بهتر است نكته‌هایی را در نظر بگیرید.

به گزارش لقمه، بورانی در گروه پیش‌غذاها جای می‌گیرد و اصلیت ایرانی دارد. البته در كشورهای حاشیه مدیترانه و به‌خصوص تركیه نیز انواع بورانی در سفره غذایی مردم دیده می‌شود. در شمال آفریقا نیز پیش‌غذاهایی به نام بورانی وجود دارد كه در بیشتر آنها از زیتون استفاده می‌شود. با اینكه انواع بورانی با سبزی‌های پخته تهیه می‌شوند اما ماست و خیار نیز نوعی بورانی سرد است كه توصیه می‌شود برای هر چه خوشمزه‌ترشدنش از شوید، نعناع خشك و كمی گردو استفاده شود.
در میان انواع بورانی، بورانی اسفناج، كدو حلوایی، لبو و بادمجان هم خوشمزه‌تر هستند و هم رایج‌تر كه برای تهیه‌شان بهتر است نكته‌هایی را در نظر بگیرید :

1 - هر ماستی را برای هر بورانی‌ای نباید استفاده كرد زیرا طعم ماست در حاصل كار تاثیر بسیاری خواهد داشت. به‌طور مثال بهتر است به بورانی اسفناج، ماست موسیر و به بورانی بادمجان، ماست خامه‌ای و به بورانی لبو، ماست شیرین بزنید تا طعم آن منحصر به فرد شود.

2 - اگر می‌خواهید بورانی لبو تهیه كنید لبوها را به مربع‌های ریز تقسیم كنید و آنها را رنده نكنید. به این ترتیب این بورانی ظاهر زیباتری پیدا خواهد كرد.

3 - كافی است لبو را با آب بپزید. لزومی ندارد به آن شكر اضافه كنید. طعم و شیرینی خود لبو برای تهیه بورانی كافی است.

4 - اسفناج را برای بورانی اسفناج فقط بخارپز كنید اما كدو حلوایی را باید كاملا بپزید و با كمی كره تفت دهید سپس به‌صورت پوره درآورید و برای تهیه بورانی مورد استفاده قرار دهید.

5 - هنگامی كه می‌خواهید بورانی بادمجان تهیه كنید بادمجان‌ها را حتما كباب كنید و از سرخ‌كردن آنها بپرهیزید. یادتان باشد طعم بادمجان كباب‌شده در طعم بورانی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

6 - برای هرچه خوشمزه‌ترشدن بورانی‌ها، بهتر است به بورانی بادمجان، سیر تازه، به بورانی اسفناج نعناع و گل سرخ و به بورانی كدو حلوایی، كمی شكر و زعفران اضافه كنید.

7 - خلاصه اینكه بورانی پیش غذایی ساده است كه به كمك آن می‌توان میز غذا را رنگین كرد اما در صورت اضافه آمدن، باید آنها را در ظرف دردار در یخچال نگه داشت تا طعم سایر موادغذایی را به خود نگیرند.

اگر فشارخون دارید
بورانی اسفناج، بهترین گزینه برای شماست زیرا سبزی‌های برگ سبز تیره به كنترل فشارخونتان كمك خواهد كرد البته بهتر است در تهیه آن حتما از سیر تازه استفاده كنید تا خوردن این سبزی به كاهش فشارخونتان كمك كند.

لاغر هستید
بهتر است در میان بورانی‌ها، بورانی لبو و كدو حلوایی را انتخاب كنید كه پركالری‌تر هستند البته بهتر است در تهیه آنها از ماست خامه‌ای استفاده كنید كه در واحد حجم میزان انرژی دریافتی‌تان را افزایش دهد.

اضافه وزن دارید
بهتر است بورانی بادمجان را انتخاب كنید البته ماست اضافه‌شده به این بورانی بهتر است از نوع بدون چربی باشد تا به این ترتیب میزان كالری دریافتی‌تان به حداقل ممكن برسد. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :salamat.ir

کد: 5100 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ شهريور بازدید: 4219 ساعت: 9:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

  7 فایده آب هندوانه آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است