لقمه: احمد ساعدی متخصص تغذیه در خصوص مصرف طولانی مدت میوه های منجمد شده گفت: استفاده طولانی مدت از میوه ها و سبزیجات یخ زده، به صورت مزمن دریافت ویتامین های محلول در آب را کاهش می دهد.ساعدی به مصرف همزمان ماست و اسفناج اشاره کرد و افزود: اگر می خواهید اسفناج را به ماست اضافه کنید، بهتر است از اسفناج تازه با حجم کم استفاده کنید. وی تصریح کرد: پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. این متخصص تغذیه به کسانی که می خواهند از مخلوط اسفناج و ماست استفاده کنند، توصیه کرد: این افراد می توانند اسفناج های تازه و خام را مصرف کنند و درصورتی که از اسفناج پخته استفاده می کنند حجم کمی از آن را با ماست مخلوط کنند.