علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی در رابطه با نظارت این اتحادیه بر مراکز تهیه و توزیع ابمیوه و بستنی اظهار داشت : طبق قانون صنفی، مغازه داران می‌بایست قبل از شروع فعالیت پروانه کسب دریافت کنند تا در نهایت با مشکل مواجه نشوند و پس از سرمایه‌گذاری مجبور به منحل کردن محل کسب خود نباشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر آزموده در گفت‌و‌گویی، در خصوص علت بسته شدن نوتلا بار نیز گفت: مغازه‌های زیادی بسته می‌شوند و نوتلا بارهای زیادی داریم، حتما تخلفی داشته است. امکان دارد پروانه کسب نداشته است یا ساعت خاموش را رعایت نکرده باشد و معمولا دلایلی این‌چنین وجود دارد.

 
وی با اشاره به فعالیت بدون کارت بهداشت در برخی مغازه‌های این صنف خاطر نشان کرد: ممکن است برخی مغازه‌‌ها پروانه کسب نداشته باشند و به همین جهت اطلاع ندارند که گرفتن کارت بهداشت الزامی است. 99 درصد مغازه‌داران که کارت بهداشت ندارند، پروانه کسب هم دریافت نکرده‌اند.
 
آزموده گفت: قانون نظام صنفی این‌گونه است که مغازه‌داران می‌بایست قبل از شروع فعالبت پروانه‌ کسب را دریافت کنند، همانند دریافت گواهینامه رانندگی برای راندن خودرو، اما برخی مغازه‌داران متاسفانه با قانون آشنایی ندارند و بدون رعایت قوانین اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند که در نهایت با مشکل مواجه شده و مجبور به منحل کردن مغازه می‌شوند.
 
وی افزود: این دسته از مغازه‌داران مفهوم داشتن مدارک را نمی‌دانند، با اتحادیه آشنایی ندارند و به‌طور کلی از قانون نظام صنفی مطلع نیستند.
رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی درباره علت بروز تخلف و رعایت نکردن اصول بهداشتی با وجود نظارت بازرسین در این صنف گفت: استان تهران وسیع است با این وجود در هر منطقه از شهر یک بازرس داریم. ممکن است مغازه‌ای از دید بازرسین پنهان مانده باشد و در این شرایط پیش آمده است که مغازه‌دار به مدت یک تا 5 ماه اقدام به توزیع بستنی یا آب میوه کرده است.
 
وی در پایان افزود: تنها بازرسین ما نیستند که این مسئولیت را بر عهده دارند بلکه وزارت بهداشت، اداره اماکن و بازرسین اتحادیه در تمامی صنف‌ها، این‌گونه بازدیدها را انجام می‌دهند اما با این وجود مواردی پیش‌ می‌آید که تخلف‌هایی صورت بگیرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11722 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 3491 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارخانه نوتلا تعطیل شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
2 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 












 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  خطر مکمل‌های رژیمی و گیاهی برای کبد با توجه به عدم اطلاع‌رسانی کافی در مورد مصرف صحیح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.