علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی در رابطه با نظارت این اتحادیه بر مراکز تهیه و توزیع ابمیوه و بستنی اظهار داشت : طبق قانون صنفی، مغازه داران می‌بایست قبل از شروع فعالیت پروانه کسب دریافت کنند تا در نهایت با مشکل مواجه نشوند و پس از سرمایه‌گذاری مجبور به منحل کردن محل کسب خود نباشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر آزموده در گفت‌و‌گویی، در خصوص علت بسته شدن نوتلا بار نیز گفت: مغازه‌های زیادی بسته می‌شوند و نوتلا بارهای زیادی داریم، حتما تخلفی داشته است. امکان دارد پروانه کسب نداشته است یا ساعت خاموش را رعایت نکرده باشد و معمولا دلایلی این‌چنین وجود دارد.

 
وی با اشاره به فعالیت بدون کارت بهداشت در برخی مغازه‌های این صنف خاطر نشان کرد: ممکن است برخی مغازه‌‌ها پروانه کسب نداشته باشند و به همین جهت اطلاع ندارند که گرفتن کارت بهداشت الزامی است. 99 درصد مغازه‌داران که کارت بهداشت ندارند، پروانه کسب هم دریافت نکرده‌اند.
 
آزموده گفت: قانون نظام صنفی این‌گونه است که مغازه‌داران می‌بایست قبل از شروع فعالبت پروانه‌ کسب را دریافت کنند، همانند دریافت گواهینامه رانندگی برای راندن خودرو، اما برخی مغازه‌داران متاسفانه با قانون آشنایی ندارند و بدون رعایت قوانین اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند که در نهایت با مشکل مواجه شده و مجبور به منحل کردن مغازه می‌شوند.
 
وی افزود: این دسته از مغازه‌داران مفهوم داشتن مدارک را نمی‌دانند، با اتحادیه آشنایی ندارند و به‌طور کلی از قانون نظام صنفی مطلع نیستند.
رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی درباره علت بروز تخلف و رعایت نکردن اصول بهداشتی با وجود نظارت بازرسین در این صنف گفت: استان تهران وسیع است با این وجود در هر منطقه از شهر یک بازرس داریم. ممکن است مغازه‌ای از دید بازرسین پنهان مانده باشد و در این شرایط پیش آمده است که مغازه‌دار به مدت یک تا 5 ماه اقدام به توزیع بستنی یا آب میوه کرده است.
 
وی در پایان افزود: تنها بازرسین ما نیستند که این مسئولیت را بر عهده دارند بلکه وزارت بهداشت، اداره اماکن و بازرسین اتحادیه در تمامی صنف‌ها، این‌گونه بازدیدها را انجام می‌دهند اما با این وجود مواردی پیش‌ می‌آید که تخلف‌هایی صورت بگیرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11722 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 3629 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارخانه نوتلا تعطیل شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
2 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قیمت دلار چه زمانی واقعی می‌شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس حوزه اقتصاد گفت: بنیاد قیمت دلار در بازار ایران مبتنی بر ما به التفاوت نرخ تورم ایران و آمریکا است بنابراین کاهش قیمت دلار نشان دهنده افت تورم است.
۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی ماشینی است که تنفس این آلاینده‌ها منجر به التهاب، استرس اکسیداتیو، سرکوب سیستم ایمنی و جهش‌زایی در سلول‌های سراسر بدن ما می‌شود که بر ریه‌ها، قلب، مغز و سایر اندام‌ها تأثیر می‌گذارد و در نهایت منجر به بیماری می‌شود.
اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت مدیره انجمن علمی آسیب شناسی ایران در مورد وضعیت آزمایشگاه‌های پزشکی در بخش دولتی و مشکلاتی که با آنها دست و پنجه نرم می‌کنند، توضیحاتی داد.
شلغم و خواص دارویی آن شلغم جزو سبزیجات ریشه‌ای (غده‌ای) با طعمی نسبتا تلخ شناخته شده است که هم ریشه‌ آن و هم برگ‌هایش قابل مصرف هستند. هرچند که تراکم ترکیبات و مواد مغذی موجود در برگ‌ها، بیشتر از خود شلغم است.