علت بسته شدن نوتلا بارها چست؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی در رابطه با نظارت این اتحادیه بر مراکز تهیه و توزیع ابمیوه و بستنی اظهار داشت : طبق قانون صنفی، مغازه داران می‌بایست قبل از شروع فعالیت پروانه کسب دریافت کنند تا در نهایت با مشکل مواجه نشوند و پس از سرمایه‌گذاری مجبور به منحل کردن محل کسب خود نباشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکندر آزموده در گفت‌و‌گویی، در خصوص علت بسته شدن نوتلا بار نیز گفت: مغازه‌های زیادی بسته می‌شوند و نوتلا بارهای زیادی داریم، حتما تخلفی داشته است. امکان دارد پروانه کسب نداشته است یا ساعت خاموش را رعایت نکرده باشد و معمولا دلایلی این‌چنین وجود دارد.

 
وی با اشاره به فعالیت بدون کارت بهداشت در برخی مغازه‌های این صنف خاطر نشان کرد: ممکن است برخی مغازه‌‌ها پروانه کسب نداشته باشند و به همین جهت اطلاع ندارند که گرفتن کارت بهداشت الزامی است. 99 درصد مغازه‌داران که کارت بهداشت ندارند، پروانه کسب هم دریافت نکرده‌اند.
 
آزموده گفت: قانون نظام صنفی این‌گونه است که مغازه‌داران می‌بایست قبل از شروع فعالبت پروانه‌ کسب را دریافت کنند، همانند دریافت گواهینامه رانندگی برای راندن خودرو، اما برخی مغازه‌داران متاسفانه با قانون آشنایی ندارند و بدون رعایت قوانین اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند که در نهایت با مشکل مواجه شده و مجبور به منحل کردن مغازه می‌شوند.
 
وی افزود: این دسته از مغازه‌داران مفهوم داشتن مدارک را نمی‌دانند، با اتحادیه آشنایی ندارند و به‌طور کلی از قانون نظام صنفی مطلع نیستند.
رئیس اتحادیه آبمیوه و بستنی درباره علت بروز تخلف و رعایت نکردن اصول بهداشتی با وجود نظارت بازرسین در این صنف گفت: استان تهران وسیع است با این وجود در هر منطقه از شهر یک بازرس داریم. ممکن است مغازه‌ای از دید بازرسین پنهان مانده باشد و در این شرایط پیش آمده است که مغازه‌دار به مدت یک تا 5 ماه اقدام به توزیع بستنی یا آب میوه کرده است.
 
وی در پایان افزود: تنها بازرسین ما نیستند که این مسئولیت را بر عهده دارند بلکه وزارت بهداشت، اداره اماکن و بازرسین اتحادیه در تمامی صنف‌ها، این‌گونه بازدیدها را انجام می‌دهند اما با این وجود مواردی پیش‌ می‌آید که تخلف‌هایی صورت بگیرد.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :جام جم آنلاین

کد: 11722 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور بازدید: 1722 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کارخانه نوتلا تعطیل شد ۱۳۹۷ يکشنبه ۵ اسفند
2 افشای مواد تشکیل دهنده محبوب ترین شکلات صبحانه جهان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
3 طرز تهیه کرپ نوتلا موز ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  خطر ابتلا به سرطان مری با مصرف چای داغ یک فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره به اینکه سرطان م...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
كودكان چاق حس چشایی ضعیف‌تری دارند جوانه‌های چشایی كودكان چاق نسبت به كودكان با وزن طبیعی دارای حساسیت كمتری است.