طرز تهیه دونات سیب با مغز بستنی وانیلی


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب، طرز تهیه دونات آموزش داده شده و جالب اینجاست که هنگام سرخ کردن، یک اسکوپ بستنی داخل آن قرار داده شده و سپس در روغن داخ ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این مطلب، طرز تهیه دونات آموزش داده شده و جالب اینجاست که هنگام سرخ کردن، یک اسکوپ بستنی داخل آن قرار داده شده و سپس در روغن داخ ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می شود.

 طرز تهیه  دونات سیب با مغز بستنی وانیلی
 
مواد لازم (۶ عدد)
 
    ۱ پیمانه بستنی وانیلی
    ۴٫۵ قاشق غذاخوری دارچین
    ۲٫۵ پیمانه شکر
    ۵ قاشق غذاخوری کره
    ۲ عدد تخم مرغ درشت
    ۳٫۵ پیمانه آرد کامل
    ۱٫۵ قاشق چایخوری نمک دریایی
    ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
    ۱ قاشق چایخوری جوز هندی
    نصف پیمانه آبدوغ
    ۱٫۵ پیمانه آب سیب
    ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
 
 
طرز تهیه
 
1- برای تهیه بستنی، کف یک سینی متوسط یک لایه ورقه روغنی بگذارید. ۸ تا ۱۰ اسکوپ کوچک بستنی قرار دهید. سپس آن را تا زمانی که دونات ها آماده شوند، در فریزر بگذارید تا سفت بمانند.
برای تهیه شکر دارچینی، در یک کاسه متوسط، ۳ قاشق غذاخوری دارچین را با ۱٫۵ پیمانه شکر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
 
2- برای تهیه دونات، در یک کاسه بزرگ، بقیه شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا سفید و خامه مانند شوند. ۴ تا ۶ دقیقه هم زدن کافی خواهد بود.
تخم مرغ ها را یک جا اضافه کرده و هم بزنید.
 
3- در یک کاسه متوسط، آرد، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین باقی مانده، و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
کاسه را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سرد شود.
 
4- برای تهیه دونات، کف دست را آردی کنید. نصف پیمانه از خمیر را در دست بگذارید. روی خمیر آرد بپاشید. سطح آن را صاف کنید. سپس در بخش مرکزی آن یک اسکوپ بستنی منجمد قرار دهید.
دونات را در دست قلقلی کنید. سپس درون سینی بچینید.
 
5- پس از درست کردن همه دونات ها به این ترتیب، آن را یک ساعت در فریزر قرار دهید.
روغن را تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید. دونات ها را درون روغن داغ انداخته و دو دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.
 
6- سپس از روغن کشیده و روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان کشیده شود. روی دونات دارچین و شکر ریخته و سرو کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزیاتو

کد: 13406 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۸ آبان بازدید: 3736 ساعت: 11:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه مرحله به مرحله دونات خانگی ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۷ دي
2 بهترین ادویه های ترکیبی و بهترین کاربردشان ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
3 این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد
4 مواد غذایی اعتیاد آور ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند
5 چه شیرینی را از کدام قنادی بخریم؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان‌های طبیعی خوراکی برای نازایی ناباروری یک مشکل رو به افزایش و نگران‌کننده برای زوج‌ها و خانواده‌های ایشان است که تبعات اجتماعی و اقتصادی فراوانی دارد. اما هر روش که بتواند به درمان این مشکل کمک کند باید مورد توجه قرار گیرد.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.
کاهش وزن با برداشتن چربی اضافی محققان آمریکایی با هشدار درباره برداشتن چربی‌های اضافی بدون در نظر گرفتن شرایط جسمانی و سلامتی تاکید کردند که برداشتن چربی‌ها فقط در شرایط خاصی جایز است.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.