کاهش 75 درصدی تولید روغن زیتون


عضو شورای ملی زیتون گفت: شیوع آفت در باغ‌های زیتون باعث شد تا باغداران برداشت زیتون روغنی را زودتر از موعد شروع کنند که روغن‌کشی زودهنگام سبب کاهش حدود 75 درصدی روغن زیتون می‌شود.

به گزارش لقمه، نادر جلالت اظهار کرد: آفت مگس زیتون که امسال در باغ‌های زیتون به ویژه در استان‌های گیلان، زنجان و قزوین شیوع گسترده‌ای یافته باعث شد باغداران برای فرار از این آفت و از بین رفتن محصولشان زودتر از موعد برداشت زیتون روغنی را آغاز کنند که باعث کاهش تولید روغن زیتون می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته براساس آمار وزارت جهاد کشاورزی حدود 5000 تن روغن زیتون تولید شد که امسال برآورد می‌شود به حدود هزار تن برسد.

این عضو شورای ملی زیتون با بیان این‌که روغن‌کشی زودهنگام باعث کاهش کیفیت روغن زیتون نیز می‌شود، گفت: برداشت زیتون برای روغن‌کشی از شمال کشور آغاز شده و در چند روز آینده نیز در استان‌های جنوبی آغاز می‌شود.

جلالت تاکید کرد:‌ اگر بخواهیم تولید روغن افزایش یابد باید کشت ارقام روغنی را افزایش دهیم؛ به گونه‌ای که باغدار مطمئن باشد 25 درصد تولید روغن زیتون می‌تواند سود بیشتری برای او نسبت به تولید میوه زیتون داشته باشد.

وی ادامه داد: دولت نیز باید از طرح‌هایی مانند طوبی که به افزایش تولید روغن زیتون کمک می‌کند، حمایت کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5486 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 2775 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  اگر مسواک نزنید نابارور می شوید ! آیا می‌دانستید دلیل ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی طرز تهیه سوسیس کالباس در منزل را به سه روش برای شما آموزش داده ایم.
خواص درمانی کاسنی کاسنی از جمله گیاهانی است که مصرف آن به سلامت شما کمک می‌کند. عرق این گیاه قلب، کبد و کلیه را فعال می‌کند.
دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.