به گزارش لقمه، «اصغر نقشی» در گفتوگویی افزود: تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکتهی قلبی از دیگر خواص این میوه است که به دم کردهی زالزالک نسبت داده میشود. وی گفت: این میوه علاوه بر ویتامینهای آ، ب، ث و تانن، کلسیم و مختصری ترشی و پکتین دارد که برای تقویت معده بسیار توصیه میشود. نقشی با اشاره به تنظیم تپش قلب با مصرف زالزالک ادامه داد: مهمترین اثر زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری میکند. کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از افزایش کیفیت شیر مادران با مصرف زالزالک گفت و یادآور شد: میوه تازه زالزالک میتواند به افزایش شیر مادران شیرده و کیفیت آن بیفزاید. وی یادآور شد: مواد موجود در زالزالک قند خون و عملکرد انسولین خون را بهبود میبخشد. نقشی برطرف شدن اسهال را با زالزالک دور از انتظار ندانست و خاطرنشان کرد: میوهی زالزالک بسیار قابض است و میتوان آن را در موارد اسهال و اسهال خونی خورد. بازگشت به صفحه نخست