آگهی مناقصه خرید غذای پودری ماهیSFK


ادراه کل شیلات گلستان در نظر دارد مقدار تقریبی 76 تن غذای پودری ماهیSFK را از طریق مناقصه عمومی خریداری کند،

به گزارش لقمه، ادراه کل شیلات گلستان در نظر دارد مقدار تقریبی  76 تن غذای پودری ماهیSFK  با مشخصات و شرایط مورد نظر مندرج در اسناد مناقصه و با تضمین وجه نقد و یا ضمانت بانکی به مبلغ   15000000 ریال را از طریق مناقصه عمومی خریداری نماید، لذا فروشندگان می توانند از تاریخ درج ونشر آگهی نوبت دوم به مدت یک هفته از ساعت  8 صبح الی 14 جهت دریافت اسناد مناقصه به آدرس گرگان، بلوار شهید شکاری ضلع شمالی لشکر 30  گرگان، اداره کل شیلات استان گلستان (دبیرخانه کمیسیون معاملات) و یا آدرس اینترنتی  WWW.Shilatgolestan.ir  مراجعه نمایند. ضمنا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن  0171_2339326  داخلی 233 تماس حاصل نمایند.
نقل از :پایگاه اطلاع رسانی ادراه کل شیلات گلستان

کد: 568 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۳۰ آذر بازدید: 3604 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

  نگین‌ دندان عامل پوسیدگی است نصب نگین زیبایی دندان در صورتیکه بهداشت دهان و دند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق! گوجه‌فرنگی كه امروزه یكی از رایج‌ترین و پرمصرف‌ترین صیفی‌جات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچه‌ها بود.
دیابتی‌ها پائیز را با سیب سپری کنند آغاز فصل پاییز به معنای وارد شدن به فصل انواع سیب هاست که از دیرباز به عنوان مظهر سلامتی شناخته شده است.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.