چه موقع گلودرد خطرناک می‌شود؟


گلودرد عارضه‌ای است که یا از حساسیت و آلرژی‌ها و یا از مشکلات جدی‌تری نظیر عفونت‌های باکتریایی و ویروسی ناشی می‌شود.

به گزارش لقمه، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا گاهی اوقات گلودرد به خودی خود برطرف می‌شود مخصوصا اگر عامل آن حساسیت یا ویروس باشد اما در مواردی که عامل گلودرد، عفونت باکتریایی است درمان آن ضروری است و باید علائم هشداردهنده آن را شناخت و جدی گرفت.

به گزارش سایت اینترنتی هلث‌دی‌نیوز، برخی از شایع‌ترین علائم هشداردهنده‌ گلودردهای باکتریایی به شرح زیر است:

- در صورتی که گلودرد بیش از یک هفته ادامه پیدا کند.

- در مواقعی که تنفس یا عمل بلع به دلیل درد گلو به سختی انجام شود.

- اگر فرد مبتلا به گلودرد دچار ریزش شدید آب دهان شوند.

- در صورتی که لکه‌های چرک و عفونت در انتهای گلو مشاهده شود.

- در مواقعی که کهیر پوستی ظاهر شود.

- اگر خون در بزاق یا خلط دیده شود.

- در صورتی که علائم از دست رفتن آب بدن از جمله خستگی، خشکی دهان،‌ تکرر ادرار یا خشکی چشم مشاهده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5694 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 2790 ساعت: 4:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
4 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
7 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
8 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
10 گیاهان دارویی ضد عفونت را بشناسید ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد
11 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  راهکارهای عملی کاهش مصرف نمک میانگین روزانه مصرف نمک در ایران 3 برابر استاندار...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
چاقی در کودکی زمینه ساز بروز همه این بیماری‌ها پایگاه خبری لقمه: رئیس پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: سن ابتلا به عوارض ناشی از چاقی (دیابت و فشارخون) به حدود ۱۰ تا ۱۹ سال رسیده است.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.