چه موقع گلودرد خطرناک می‌شود؟


گلودرد عارضه‌ای است که یا از حساسیت و آلرژی‌ها و یا از مشکلات جدی‌تری نظیر عفونت‌های باکتریایی و ویروسی ناشی می‌شود.

به گزارش لقمه، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا گاهی اوقات گلودرد به خودی خود برطرف می‌شود مخصوصا اگر عامل آن حساسیت یا ویروس باشد اما در مواردی که عامل گلودرد، عفونت باکتریایی است درمان آن ضروری است و باید علائم هشداردهنده آن را شناخت و جدی گرفت.

به گزارش سایت اینترنتی هلث‌دی‌نیوز، برخی از شایع‌ترین علائم هشداردهنده‌ گلودردهای باکتریایی به شرح زیر است:

- در صورتی که گلودرد بیش از یک هفته ادامه پیدا کند.

- در مواقعی که تنفس یا عمل بلع به دلیل درد گلو به سختی انجام شود.

- اگر فرد مبتلا به گلودرد دچار ریزش شدید آب دهان شوند.

- در صورتی که لکه‌های چرک و عفونت در انتهای گلو مشاهده شود.

- در مواقعی که کهیر پوستی ظاهر شود.

- اگر خون در بزاق یا خلط دیده شود.

- در صورتی که علائم از دست رفتن آب بدن از جمله خستگی، خشکی دهان،‌ تکرر ادرار یا خشکی چشم مشاهده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5694 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 2376 ساعت: 4:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
2 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
3 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
4 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
5 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
6 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
7 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
8 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
9 گیاهان دارویی ضد عفونت را بشناسید ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد
10 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
11 روزه‌داران مبتلایان به «گلوکوم» موقع افطار به تدریج آب میل کنند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  چه بخوریم که خوش به حالمان شود؟ لقمه: موز، زردآلو، کشمش، ماست، عسل، فلفل دلمه‌ای ق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
شیوه های نادرست کاهش وزن و پیامدهای ناشی از آنها در طی سالیان اخیر، چاقی به یکی از مشکلات مهم عرصه سلامت و بهداشت تبدیل شده است. تغییرات شیوه زندگی مهمترین عامل بروز این معضل محسوب می شود.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.