چه موقع گلودرد خطرناک می‌شود؟


گلودرد عارضه‌ای است که یا از حساسیت و آلرژی‌ها و یا از مشکلات جدی‌تری نظیر عفونت‌های باکتریایی و ویروسی ناشی می‌شود.

به گزارش لقمه، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا گاهی اوقات گلودرد به خودی خود برطرف می‌شود مخصوصا اگر عامل آن حساسیت یا ویروس باشد اما در مواردی که عامل گلودرد، عفونت باکتریایی است درمان آن ضروری است و باید علائم هشداردهنده آن را شناخت و جدی گرفت.

به گزارش سایت اینترنتی هلث‌دی‌نیوز، برخی از شایع‌ترین علائم هشداردهنده‌ گلودردهای باکتریایی به شرح زیر است:

- در صورتی که گلودرد بیش از یک هفته ادامه پیدا کند.

- در مواقعی که تنفس یا عمل بلع به دلیل درد گلو به سختی انجام شود.

- اگر فرد مبتلا به گلودرد دچار ریزش شدید آب دهان شوند.

- در صورتی که لکه‌های چرک و عفونت در انتهای گلو مشاهده شود.

- در مواقعی که کهیر پوستی ظاهر شود.

- اگر خون در بزاق یا خلط دیده شود.

- در صورتی که علائم از دست رفتن آب بدن از جمله خستگی، خشکی دهان،‌ تکرر ادرار یا خشکی چشم مشاهده شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5694 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر بازدید: 2760 ساعت: 4:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
3 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
4 درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 آرد نانوایی‌ها با گندم دامی و گندم انسانی مخلوط است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
6 روش هایی برای درمان سریع گلودرد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۶ مهر
7 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
8 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
10 گیاهان دارویی ضد عفونت را بشناسید ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد
11 با خوردن یک قاشق سرکه سیب از افزایش شدید قند پیشگیری کنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟ یک دندانپزشک گفت: آدامس همزمان می‌تواند آثار مثبت ...

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
طب مدرن یا سنتی؛ کدام‌یک دوای دردهای امروز ماست؟ پایگاه خبری لقمه: دردهای عجیبی از راه رسیده است. می‌گویند پزشکی مدرن از درمان عاجز است. آیا طب سنتی ممکن است بتواند کاستی‌های علم مدرن را جبران کند؟
چربی و قند خون بالا عامل گزگز و خواب‌رفتگی پاست یک جراح مغز و اعصاب و ستون فقرات گفت: چربی خون و قندخون بالا و همچنین غلظت بالای خون باعث گزگز، مورمور شدن و خواب‌رفتگی پا می‌شود و به هنگام خواب، کف پا بسیار داغ می‌شود و فرد را بیدار می‌کند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.