درمان گلو درد با این چای و دمنوش ها


پایگاه خبری لقمه: انواع چای و دمنوش‌ها می‌توانند گلودرد را تسکین بدهند اما شما باید قبل از مصرف این چای‌ها به عنوان درمان، با پزشکتان مشورت کنید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فارینژیتیس، التهاب گلو است که منجر به گلودرد می‌شود. التهاب می‌تواند دلایل گوناگونی داشته باشد؛ آلرژی محیطی، حساسیت به غذا یا عفونت‌های ویروسی یا باکتریایی. علائمی که معمولاً با گلودرد همراه هستند شامل سرفه، تب، احساس خستگی یا بدن درد می‌شود. انواع چای و دمنوش‌ها می‌توانند گلودرد را تسکین بدهند اما شما باید قبل از مصرف این چای‌ها به عنوان درمان، با پزشکتان مشورت کنید.

 
چای‌های گیاهی
 
دم‌نوش‌های گیاهی می‌توانند به سه طریق گلودرد را تسکین بدهند: گیاه مورد نظر ممکن است لعاب‌دار باشد و پوششی برای مخاط ایجاد کرده و پروسه‌ی التیام را سرعت بدهد، گیاه ممکن است دارای خواص ضدالتهابی باشد یا سیستم ایمنی را تقویت کند. گیاهانی چون ریشه‌ی شیرین‌بیان، اکالیپتوس، نارون آمریکایی، نعنا فلفلی و ریشه‌ی مارشمالو می‌توانند در درمان گلودرد مؤثر باشند. نعنا فلفلی حاوی منتول است که یک عامل فعال بوده و به عنوان ضد احتقان و ضد سرفه عمل می‌کند.
 
 
چای‌های تند
 
انواع دم‌نوش‌های تند، خاصیت آنتی باکتریال و ضد قارچی دارند و ترشحات را رقیق و نرم می‌کنند که همه‌ی این‌ها می‌توانند مقداری از دردسرهای گلودرد کم کنند. ادویه‌هایی چون دارچین، ریشه‌ی زنجبیل، سیر و میخک نمونه‌هایی از این دست هستند. نیم جوش کردن چوب دارچین یا پودر شده‌ی آن، زنجبیل ورقه شده و پوست کنده، و یا پودر میخک و سیر، دمنوش‌هایی خوشبو و تند ایجاد می‌کنند که نه تنها حس خوبی به شما می‌دهند بلکه گلودردتان را هم تسکین می‌دهند.
 
 
چای‌های معمولی
 
چای‌ها ممکن است با شیرین‌کننده‌های طبیعی ترکیب شوند تا فوایدشان افزوده شود. عسل و مرکبات، عناصری هستند که نه تنها طعم چای را خوشایندتر می‌کنند بلکه خاصیت هم دارند
 
چای‌های معمولی که حاوی کافئین هستند و از گیاه کاملیا سینسیس گرفته می‌شوند مانند چای سیاه، چای سفید و چای سبز و چای اولانگ. تولیدکننده‌ها ممکن است انواع چای‌ها را با هم ترکیب کنند. طبق اعلام مرکز اطلاعات چای، بسیاری از چای‌های سنتی حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کنند.
 
 
چای‌های طعم دار شده
 
چای‌ها ممکن است با شیرین‌کننده‌های طبیعی ترکیب شوند تا فوایدشان افزوده شود. عسل و مرکبات، عناصری هستند که نه تنها طعم چای را خوشایندتر می‌کنند بلکه خاصیت هم دارند. مثلاً عسل می‌تواند از التهاب گلو کم کند و مرکباتی مانند لیموترش و پرتقال نیز غنی از ویتامین C هستند که تقویت‌کننده‌ی سیستم ایمنی است.
 
 
نکته
 
اگر دارو مصرف می‌کنید، قبل از نوشیدن چای گیاهی یا داروهای گیاهی با پزشک خود مشورت کنید. برخی از گیاهان و مکمل‌های موجود در چای‌ها می‌توانند از تأثیر دارویی که مصرف می‌کنید کم کنند یا عوارض ناخوشایندی داشته باشند.
 
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 


نقل از :تبیان

کد: 13696 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 2506 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
2 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
3 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
4 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
5 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
6 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
7 ثبت سفارش واردات چای متوقف شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن
8 پرداخت ۹۸ درصد از مطالبات چایکاران ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
9 آشنایی با مکمل های غذایی کاهش وزن و لاغری ۱۴۰۱ شنبه ۱۶ مهر
10 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
11 گزارش تصویری برداشت چای در گیلان ۱۴۰۱ سه شنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  میوه‌ها و سبزیجات را چگونه سالم نگهداریم؟ سبزی‌ها و میوه‌ها به دلیل برخورداری از انواع ویتام...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این رژیم غذایی زیبا می شوید هیچ کس دوست ندارد که زیر چشمهایش گود رفته و سیاه شود. اما اگر به این وضعیت دچار شده اید، از ویتامین C به همراه آهن استفاده کنید.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.