نحوه جلوگیری از سیاه شدن سیب،موز و قارچ


آیا تا به‌ حال‌ دچار این‌ مشکل‌ شده‌اید که‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ سیب‌ برای تهیۀ سالاد میوه‌ یا موز یا‌ انواع‌ دسرها آن‌ها بسرعت‌ و در مجاورت‌ هوا رنگ‌ اصلی‌ خود‌ را از دست‌ بدهند؟ راه جلوگیری از این مشکل را در ادامه بخوانید.

به گزارش لقمه، این‌ مسئله‌ هنگام‌ پوست‌ کندن‌ سیب‌زمینی‌ هم‌ تا زمان‌ سرخ‌ کردنش‌ صادق‌ است. بیشتر خانم‌های‌ خانه‌دار از سیاه‌ شدن‌ و تغییر رنگ‌ قارچ‌ هم‌ پس‌ از شستشو یا ماندن‌ آن‌ در یخچال‌ شکایت‌ دارند.


_ برای‌ سیاه‌ نشدن‌ سیب‌زمینی‌ تنها کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و خلال‌ کردن‌ یا ریز کردن‌ آن‌ مقداری‌ آب‌ ولرم‌ را در ظرفی‌ بریزند و یک‌ قاشق‌ چایخوری‌ سرخالی‌ نمک‌ به‌ آن‌ بیفزایید و تا زمان‌ استفاده،‌ سیب‌زمینی‌ها را در آن‌ آب‌ نمک‌ نگه‌ دارید. نمک‌ موجود در آب‌ هم‌ باعث‌ مزه‌دار شدن‌ سیب‌زمینی‌ می‌شود و هم‌ از پس‌ دادن‌ ویتامین‌های‌ سیب‌زمینی‌ به‌ آب‌ جلوگیری‌ می‌کند.

_ جهت‌ جلوگیری‌ از سیاه‌ شدن‌ موز، سیب‌ و قارچ، چارهِ‌ کار‌ استفاده‌ از چند قطره‌ لیموترش‌ است. کافی‌ است‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ و قاچ‌ کردن‌ این‌ مواد آن ها را در کاسه‌ای‌ بریزید و مقدار کمی‌ (نصف‌ یک‌ لیموترش‌ کوچک‌ کافی‌ است) آبلیموی‌ تازه‌ روی‌ آن‌ بچکانید و ظرف‌ را طوری‌ تکان‌ دهید که‌ آبلیموها به‌ تمام‌ مواد آغشته‌ شوند. حال‌ می‌توانید با خیال راحت‌ قارچ‌ را با همان‌ رنگ‌ اولیهِ‌ خود در فریزر قرار دهید و با موز و سیب‌ خود نیز سالاد میوه‌ای‌ درست‌ کنید که‌ ‌ سیاه‌ نشود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آفتاب

کد: 5852 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر بازدید: 3270 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
3 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
4 تلاش عاجل سازمان ملل به منظور بازگشایی بنادر اوکراین برای عبور غلات ۱۴۰۱ جمعه ۱۳ خرداد
5 همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۹ آذر
6 ایران از پیوستن به شانگهای چه نفعی می برد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ شهريور
7 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
8 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
9 روز سیاه کرونایی/ فوت ۷۰۹ بیمار مبتلا به کرونا در یک روز ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
11 درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.
زندگی شاداب‌ با این 10خوراکی انسان از همان آغاز خلقت به‌دنبال اکسیر جوانی بوده تا بتواند سالم و شاداب زندگی کند و طول عمر بیشتری داشته باشد. گرچه هنوز هم نتوانسته به این معجون خالص دست یابد، اما مصرف بعضی غذاها در رژیم غذایی روزانه دست‌کمی از اکسیر جوانی ندارد.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.