به گزارش لقمه، این میوه دارای موادمغذی، ویتامینها و مواد معدنی مختلف و منبع عظیمی از آنتی اکسیدان های طبیعی است که در جریان خون، هورمونهای بدن، استخوانها، عضلات، پوست، مو، و انتقال دهندههای عصبی مفید است. مصارف خوراکی و بهداشتی: جوشانده این میوه برای کاهش گلو درد و بهبود سرماخوردگی مفید است، همچنین استفاده از پودر آن همراه با شیر، برای از بین بردن انسداد روده، و درمان روماتیسم استفاده میشود. مزایا و خواص درمانی میوه عناب: • میوه کال عناب تشنگی را کاهش میدهد. • از آنجا که این میوه سرشار از ویتامین A و C و پتانسیم است، سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است. • به علت لعابدار بودن، این میوه برای درمان سرفههای خشک مفید است. • کمک به شکل گیری و ثبات جریان خون. • به علت داشتن اسیدآمینه های مهم، باعث بهبود روند زخم است. • تسکیندهنده درد و آرامشبخش طبیعی است. • تسکیندهنده اضطراب و استرس است. • کاهشدهنده فشارخون است. • افزایشدهنده سیستم ایمنی بدن است. • مقوی کبد، صفرا و کمک به درمان برخی از بیماریهای کبدی میکند. • کمک به درمان کمخونی میکند. • به علت دارا بودن انتیاکسیدانها، روند پیری پوست را کاهش میدهد. • عناب به علت داشتن ویتامین C و انتیاکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکالهای آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلولهای سرطانی است. • کمک به هضم غذا و تصفیهکننده خون است. • عناب مُلین است. • عصاره آن همراه با زنجبیل، شیرین بیان و نعناع آرامبخش عضلات گلو است. • عصاره عناب مفید در کنترل آنفولانزا و سرما و تب است. • دارای خواص ضد سرطان است. • با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلولهای سرطان خون است. • عصاره عناب خاصیت رفع و کاهش چین و چروک و خشکی و قرمزی و رفع افتاب سوختگی است. • میوه خشک شده ان ملایم و خلطآور است. • مقوی مغز و قلب است. • کمک به هضم میکند. • اثر آرامبخش داشته و میتواند به عنوان خوابآور، قبل خواب مصرف شود. • پماد آن کمک به درمان روماتیسم میکند. • به جلوگیری از تهوع و استفراغ و برای تسکین دردهای شکمی در دوران بارداری کمک میکند. • گل و برگ درخت عناب میتواند برای دفع حشرات استفاده شود. • میوه عناب مفید در درمان خارش است. • عناب را میتوان به عنوان تقویتکننده انرژی در زمان خستگی و بیاشتهایی استفاده کرد. • میوه خوب و کمکالری در رژیم غذایی است. • تا به حال هیچ عوارض جانبی شناخته شدهای از جانب عناب گزارش نشده است. • مخلوط عناب با نمک در بیماران مبتلا به سوءهاضمه و حتی بیماریهای صفراوی سودمند است. • حافظه را تقویت میکند. • در نازایی مفید است. • هستۀ عناب خوابآور است. • افرادی که از نفخ بیش از حد، انگلهای رودهای و خلط بیش از حد رنج میبرند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند. • مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود. بازگشت به صفحه نخست