بهترین تنقلات برای کودکان چه موادغذایی است


دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی است.

به گزارش لقمه، الهام اختری دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: نخودچی و کشمش یکی از بهترین تنقلات برای کودکان است که علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن ، بخشی از مواد معدنی را نیز تأمین می‏ کند.

به گفته وی تنها موردی که باید در مورد مصرف نخودچی و کشمش مدنظر داشته باشیم این است که مقدار مصرف آن متعادل باشد تا از چاق شدن کودکان پیشگیری شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: نان و پنیر ماده غذایی مناسب برای ساعات تفریح دانش آموزان است و لقمه‏‌های حاوی نان و پنیر اگر در کیف بماند فاسد نمی‌شود و زمینه را برای بیماری دانش آموزان ایجاد نمی کند.

اختری افزود: مادران توجه داشته باشند که لقمه‏ های حاوی گوشت و سس در معرض هوای معمولی به تدیرج شروع به فاسد شدن می‏ کنند. بنابراین اگر دانش آموزان دسترسی به یخچال ندارد، نان و پنیر بهترین و سالم‏ترین میان وعده  محسوب می‏ شود.

وی ادامه داد: انتخاب دیگر به عنوان میان وعده یک عددسیب رسیده و شیرین است؛ همچنین  مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی بوده و میتوان جایگزین تنقلات بی ارزش شود البته مادران توجه داشته باشند که در صورت یبوست فرزندشان از دادن سنجد پرهیز کنند.

مویز هضم کننده غذا، تقویت کننده معده و کبد و کلیه و مثانه، تولید کننده خون صالح، است همچنین انجیر بسیار کثیر الغذا بوده تقویت کننده مغز و کبد بوده و چاق کننده است.

بادام غذاییت زیادی دارد و برای حافظه بسیار مناسب است همچنین بادام مغز را تقویت کرده و چاق کننده بدن بوده و بهترین آن بادام درشت و چرب است. باید توجه داشت که مغزهای گیاهی تمام املاح موردنیاز بدن انسان را تامین می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 5454 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 3713 ساعت: 6:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
5 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری پایگاه خبری لقمه: مدیرکل آزمایشگاه های مرجع سازمان...

  تأثیر داروها بر بهداشت دهان و دندان به طور کل، از داروها برای رفع بیماری استفاده می شو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره نورپردازی آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: در این مقاله با راهکارها و محصولات مناسب نورپردازی آشپزخانه آشنا می شوید.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا رسانه‌های گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کرده‌اند.