بهترین تنقلات برای کودکان چه موادغذایی است


دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی است.

به گزارش لقمه، الهام اختری دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: نخودچی و کشمش یکی از بهترین تنقلات برای کودکان است که علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن ، بخشی از مواد معدنی را نیز تأمین می‏ کند.

به گفته وی تنها موردی که باید در مورد مصرف نخودچی و کشمش مدنظر داشته باشیم این است که مقدار مصرف آن متعادل باشد تا از چاق شدن کودکان پیشگیری شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: نان و پنیر ماده غذایی مناسب برای ساعات تفریح دانش آموزان است و لقمه‏‌های حاوی نان و پنیر اگر در کیف بماند فاسد نمی‌شود و زمینه را برای بیماری دانش آموزان ایجاد نمی کند.

اختری افزود: مادران توجه داشته باشند که لقمه‏ های حاوی گوشت و سس در معرض هوای معمولی به تدیرج شروع به فاسد شدن می‏ کنند. بنابراین اگر دانش آموزان دسترسی به یخچال ندارد، نان و پنیر بهترین و سالم‏ترین میان وعده  محسوب می‏ شود.

وی ادامه داد: انتخاب دیگر به عنوان میان وعده یک عددسیب رسیده و شیرین است؛ همچنین  مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی بوده و میتوان جایگزین تنقلات بی ارزش شود البته مادران توجه داشته باشند که در صورت یبوست فرزندشان از دادن سنجد پرهیز کنند.

مویز هضم کننده غذا، تقویت کننده معده و کبد و کلیه و مثانه، تولید کننده خون صالح، است همچنین انجیر بسیار کثیر الغذا بوده تقویت کننده مغز و کبد بوده و چاق کننده است.

بادام غذاییت زیادی دارد و برای حافظه بسیار مناسب است همچنین بادام مغز را تقویت کرده و چاق کننده بدن بوده و بهترین آن بادام درشت و چرب است. باید توجه داشت که مغزهای گیاهی تمام املاح موردنیاز بدن انسان را تامین می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 5454 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 3649 ساعت: 6:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
5 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
10 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
11 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  دیابت دارید؟ نان چاودار بخورید! نان چاودار به کندی در بدن تجزیه می‌شود و در نتیجه،...

  حفظ تراکم استخوان با کاهش مصرف نمک یک فوق تخصص غدد با بیان اینکه رژیم ‌کم نمک تأثیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت