فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟


یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.

به گزارش لقمه، آیا می‌دانستید، می‌توانید، جنسیت فلفل دلمه‌ای(Bell Peppers) را تنها با یک نگاه به آن، هنگام خرید و یا در منزل تشخیص دهید؟ من که نمی‌دانستم! این روش بسیار ساده است.

تنها کافی است هر کدام را که انتخاب کرده‌اید را وارونه کنید. فلفل دلمه‌ای که چهار تا برجستگی یا پایه در زیر داشته باشد، جنسیت ماده و اگر سه برجستگی یا سه پایه داشته باشد، جنسیتش مذکر است.

کاربرد این مسئله در آشپزی بسیار اهمیت دارد. چرا که فلفل‌های ماده یا فلفل‌هایی که دارای 4 برجستگی هستند، پر دانه، بزرگ و شیرین هستند. آنها بیشتر برای مصرف خوراکی به صورت خام و سالادی مناسب هستند.

اما، فلفل‌ دلمه‌ که دارای سه برجستگی و مذکر هستند؛ کم دانه، کوچک و تند هستند. از آنها بیشتر برای آشپزی استفاده می‌شود.

بنابراین، این بار که برای خرید می‌روید به این نکته توجه کنید و نسبت به نوع مصرف خود، آنها را انتخاب کنید.

نکته بسیار جالب در باره این خبر این است که این خبر کوتاه در محافل اینترنتی بسیار بحث داغی را به پا کرده است. بحث‌های داغ و نظرات تند متخصصان، گیاه‌شناسان، کارشناسان تغذیه، حتی سر آشپز‌ها و آشپز‌ها، صفحه‌های وب و وبلاگ آنها را پوشش داده است.

در مورد، تشخیص جنسیت فلفل دلمه‌ای به این روش،آنها نظرات کارشناسانه متفاوتی ارائه داده‌اند.

تعدادی از آنها این مطلب را تایید و تعدادی دیگر آن را دقیق ندانسته‌ و رد کرده‌اند. از نظر بعضی از گیاهشناسان فلفل دلمه‌ای دو جنسیتی است. یعنی هم ماده و هم مذکر است و نمی‌توان آنها را از هم جدا کرد و تنها یک جنسیت دانست.

سر‌آشپز‌ها و آشپز‌ها هم به نوبه خود معتقدند طعم و مزه فلفل دلمه‌‌ها بسته به نوع و منطقه‌ای که در آن پرورش یافته است دارد نه به پایه‌ها و جنسیت آنها... و تنها از راه چشیدن می‌توان به شیرین و تند بودن آن پی برد و...

بعضی دیگر از آنها گفتند؛ سخت نگیرد! هر جور که دلتان می‌خواهد فلفل دلمه‌ای را انتخاب و مصرف کنید. چرا که همه نوع فلفل دلمه مقوی، سرشار از ویتامین که برای بدن مفید بوده و بسیار خوشمزه است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4174 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 2730 ساعت: 7:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چربی های رژیم غذایی، بر کیفیت اسپرم اثر دارند این یافته‌ها نشان می‌دهد که رابطه‌ای میان عوامل قا...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رموز کشف شده کاهش وزن توصیه ای که همیشه می شنویم – کمتر بخور و بیشتر حرکت کن – اما زمانی که به عمل می رسد دیگر زیاد کمک کننده نیست. مسلما می دانید که باید مقدار کالری دریافتی خود را کم کنید، اما چه مقدار؟ بهتر است این مقدار کالری را از غذاهای کم چرب بگیریم یا غذاهایی که کربوهیدرات کمی دارند؟ سیستم سوخت وسازبدن چه؟ آیا طوری تنظیم شده که وزنتان را بالا نگه دارد؟ آیا راهی وجود دارد که مثلا یک روز شعله های این سیستم سوخت و ساز را بالا کشید و با خیال راحت یک کیک را خورد؟حتی علم نیز هنوز نمی تواند برخی از پایه ای ترین سوالات در مورد کاهش وزن را جواب بدهد.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
7 قانون طلائی تغذیه در دوران بارداری در دوران بارداری باید اصول تغذیه ای را رعایت کنید تا ویتامین ها و پروتئین های لازم به بدنتان بریانید
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.

حامیان