فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟


یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.

به گزارش لقمه، آیا می‌دانستید، می‌توانید، جنسیت فلفل دلمه‌ای(Bell Peppers) را تنها با یک نگاه به آن، هنگام خرید و یا در منزل تشخیص دهید؟ من که نمی‌دانستم! این روش بسیار ساده است.

تنها کافی است هر کدام را که انتخاب کرده‌اید را وارونه کنید. فلفل دلمه‌ای که چهار تا برجستگی یا پایه در زیر داشته باشد، جنسیت ماده و اگر سه برجستگی یا سه پایه داشته باشد، جنسیتش مذکر است.

کاربرد این مسئله در آشپزی بسیار اهمیت دارد. چرا که فلفل‌های ماده یا فلفل‌هایی که دارای 4 برجستگی هستند، پر دانه، بزرگ و شیرین هستند. آنها بیشتر برای مصرف خوراکی به صورت خام و سالادی مناسب هستند.

اما، فلفل‌ دلمه‌ که دارای سه برجستگی و مذکر هستند؛ کم دانه، کوچک و تند هستند. از آنها بیشتر برای آشپزی استفاده می‌شود.

بنابراین، این بار که برای خرید می‌روید به این نکته توجه کنید و نسبت به نوع مصرف خود، آنها را انتخاب کنید.

نکته بسیار جالب در باره این خبر این است که این خبر کوتاه در محافل اینترنتی بسیار بحث داغی را به پا کرده است. بحث‌های داغ و نظرات تند متخصصان، گیاه‌شناسان، کارشناسان تغذیه، حتی سر آشپز‌ها و آشپز‌ها، صفحه‌های وب و وبلاگ آنها را پوشش داده است.

در مورد، تشخیص جنسیت فلفل دلمه‌ای به این روش،آنها نظرات کارشناسانه متفاوتی ارائه داده‌اند.

تعدادی از آنها این مطلب را تایید و تعدادی دیگر آن را دقیق ندانسته‌ و رد کرده‌اند. از نظر بعضی از گیاهشناسان فلفل دلمه‌ای دو جنسیتی است. یعنی هم ماده و هم مذکر است و نمی‌توان آنها را از هم جدا کرد و تنها یک جنسیت دانست.

سر‌آشپز‌ها و آشپز‌ها هم به نوبه خود معتقدند طعم و مزه فلفل دلمه‌‌ها بسته به نوع و منطقه‌ای که در آن پرورش یافته است دارد نه به پایه‌ها و جنسیت آنها... و تنها از راه چشیدن می‌توان به شیرین و تند بودن آن پی برد و...

بعضی دیگر از آنها گفتند؛ سخت نگیرد! هر جور که دلتان می‌خواهد فلفل دلمه‌ای را انتخاب و مصرف کنید. چرا که همه نوع فلفل دلمه مقوی، سرشار از ویتامین که برای بدن مفید بوده و بسیار خوشمزه است. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4174 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 5538 ساعت: 7:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انجیر بسیار چاق کننده است اگر می خواهید چاق شوید با گنجاندن این ماده غذایی در وعده های اصلی تان می توانید وزن خود را افزایش دهید.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
کندوی عظیم عسل در سقف حمام خانه قدیمی پایگاه خبری لقمه: یک زوج در شهر «لیسترشایر» انگلیس یک کندوی عظیم عسل را در سقف خانه‌شان پیدا کردند.