آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟


محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.

به گزارش لقمه، بدین ترتیب این افراد چون عادت به خوردن پیدا می کنند زود به زود گرسنه می شوند و سیستم بدن آن ها به مصرف حجم زیادی از غذا و هم چنین تعدد مصرف غذا و تنقلات عادت می کند.

محققان معتقدند این افراد اعتیاد شدیدی به مواد غذایی پیدا کرده اند و زمانی که به بررسی این افراد می پردازیم می بینیم که دارای وزن بسیار بالایی هستند.

کشوری مثل امریکا سالانه 50 ملیارد دلار صرف کاهش وزن افراد می کند اما با وجود این هنوز تعداد افراد چاق در این کشور بسیار است. سالانه تعداد زیادی از افراد به دلیل اعتیاد به مواد غذایی و در واقع پیامدهای منفی این اعتیاد جان خود را از دست می دهند.

این افراد معمولا از غذاهایی استفاده می کنند که دارای قند و چربی زیادی هستند. تنقلاتی مصرفی این افراد نیز بسیار زیاد است. محققان معتقدند با تغییر سیستم مغزی آن ها می توان این اعتیاد را از بین برد به این صورت که آن ها را به استفاده ی هر چه بیشتر از میوه و سالاد تشویق کرد و در واقع آن ها را عادت داد که از خوردن تنقلاتی مانند چیپس لذت نبرند و در واقع این تنقلات را با میوه جایگزین کرد و عادت غذایی ناسالم آن ها به طور کلی باید با عادت غذایی سالم جایگزین شود.

برخی محققان معتقدند که نمونه های عملی کاهش وزن افراد تنها در چند ماه را با تغییر عادت غذایی ناسالم و از بین بردن اعتیاد افراد به خوردن به ویژه خوردن تنقلات و فست فود و غذاهای پرچرب و با قند بالا مشاهده نموده اند.




س.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1877 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر بازدید: 3220 ساعت: 8:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
2 توصیه های طب سنتی برای فصل بهار ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
3 داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
4 انتقاد از عدم تطابق سیاست کالایی با آمارها ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
5 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
6 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
7 آغاز مراسم برنامه جهانی غذا با حضور حمید جبلی و هنرمندان ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ آبان
8 لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان
9 روز جهانی سراشپز در ایران با محوریت کودک سالم – تغذیه سالم برگزار شد ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
10 خوراکی‌های سالمی که برای کودکان مضر هستند ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
11 دلیل افزایش قیمت رب گوجه چیست؟ ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  7 نکته مهم درمورد بستنی یکی از لذت‌ بخش‌‌ترین میان‌وعده‌هایی که در تابستان...

  آزمون غذا در فصل امتحانات مادران هرکاری می‌کنند تا به خیال خود فرزندانشان از...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
آیا گوشت مرغ، قسمت بهتر و بدتر دارد؟ کدام قسمت مرغ دارای ارزش تغذیه‌ای بالاتر یا کالری کمتری است؟ آیا درست است که نباید در مصرف بال مرغ افراط کنیم؟ در این مطلب به این سۆال‌ها پاسخ داده‌ایم.