آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟


محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.

به گزارش لقمه، بدین ترتیب این افراد چون عادت به خوردن پیدا می کنند زود به زود گرسنه می شوند و سیستم بدن آن ها به مصرف حجم زیادی از غذا و هم چنین تعدد مصرف غذا و تنقلات عادت می کند.

محققان معتقدند این افراد اعتیاد شدیدی به مواد غذایی پیدا کرده اند و زمانی که به بررسی این افراد می پردازیم می بینیم که دارای وزن بسیار بالایی هستند.

کشوری مثل امریکا سالانه 50 ملیارد دلار صرف کاهش وزن افراد می کند اما با وجود این هنوز تعداد افراد چاق در این کشور بسیار است. سالانه تعداد زیادی از افراد به دلیل اعتیاد به مواد غذایی و در واقع پیامدهای منفی این اعتیاد جان خود را از دست می دهند.

این افراد معمولا از غذاهایی استفاده می کنند که دارای قند و چربی زیادی هستند. تنقلاتی مصرفی این افراد نیز بسیار زیاد است. محققان معتقدند با تغییر سیستم مغزی آن ها می توان این اعتیاد را از بین برد به این صورت که آن ها را به استفاده ی هر چه بیشتر از میوه و سالاد تشویق کرد و در واقع آن ها را عادت داد که از خوردن تنقلاتی مانند چیپس لذت نبرند و در واقع این تنقلات را با میوه جایگزین کرد و عادت غذایی ناسالم آن ها به طور کلی باید با عادت غذایی سالم جایگزین شود.

برخی محققان معتقدند که نمونه های عملی کاهش وزن افراد تنها در چند ماه را با تغییر عادت غذایی ناسالم و از بین بردن اعتیاد افراد به خوردن به ویژه خوردن تنقلات و فست فود و غذاهای پرچرب و با قند بالا مشاهده نموده اند.




س.م


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1877 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۴ مهر بازدید: 5710 ساعت: 8:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟ اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
درباره سندروم روده تحریک پذیر بیشتر بدانید کارشناس زبانشناسی و متخصص بیماری های گوارشی با حضور در برنامه صبح پارسی درباره زبان مادری و بیماری های گوارشی صحبت کردند.