به گزارش لقمه، دانشمندان پس از تجزیه و تحلیل داده های هشت گزارش سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد و سازمان بین المللی کار دریافتند، سیستم ارزیابی تغذیه جهان باید بر اساس تازگی، بهداشت، فراوانی و مقرون به صرفه بودن مواد غذایی فعالیت کند. پژوهشگران با تمرکز بر این موارد، فرانسه و سوئیس را بالاتر از 125 کشور دیگر و پایین تر از هلند در مکان دو و سوم قرار دادند. ایالات متحده آمریکا و ژاپن نیز بالاتر از پنج کشور یمن، ماداگاسکار، آنگولا، اتیوپی و چاد قرار گرفتند. مکس لاوسون، یکی از مدیران بخش کنترل کیفیت مواد غذایی سازمان بهداشت جهانی گفت:«به اندازه مردم جهان مواد غذایی وجود دارد، اما 900 میلیون نفر گرسنه و یک میلیارد نفر چاق هستند. موقعیت مضحکی است.» او افزود:«قیمت مواد غذایی در ایالات متحده آمریکا در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار ارزان است، اما تعداد زیادی از شهروندان این کشور به علت عدم دسترسی به سبزیجات تازه با سوء تغذیه دست و پنجه نرم می کنند.» بازگشت به صفحه نخست