شرط های صنایع لبنی برای بازگشت قیمت فرآورده‌ها به حالت سابق


مشاور انجمن صنایع لبنی ایران اعلام کرد: برگرداندن قیمت فرآورده های لبنی به حالت اولیه مشروط به فروش شیر خام از سوی دامداران بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار است.

لقمه: حسین چمنی درباره برگرداندن قیمت فرآورده های لبنی به حالت اول در 10 روز آینده، گفت: علت درخواست افزایش قیمت فرآورده های لبنی بیش از هر چیز به افزایش قیمت شیر خام از سوی دامداران مربوط می شود.

وی با بیان اینکه دامداران شیر خام را فراتر از قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار ارائه کرده اند، اظهار داشت: طی جلسه ای که ستاد تنظیم بازار در 2 هفته پیش برگزار کرد، مقرر شد دامداران بهترین شیرخام خود را حداکثر به قیمت 600 تومان و سایر شیرها را با قیمت پایین تر از 600 تومان به صنایع لبنی عرضه کنند.

مشاور انجمن صنایع لبنی ایران تصریح کرد: متأسفانه دامداران در این زمینه به تعهدات خود عمل نکرده و شیر خام را با قیمت 680 تا 690 تومان به کارخانجات فروختند.

وی با اشاره به اینکه صنایع لبنی وارد مرحله زیان دهی شده‌اند، اظهار داشت: صنایع لبنی نیز متعاقب این عمل، با توجه به این که ادامه تولید نیز با مشکل مواجه شده بود اقدام به افزایش قیمت فرآورده های لبنی کرده اند.

چمنی یادآور شد: در جلسه روز گذشته دامداران فروختن شیر خام را با قیمت بالاتر از مصوب را به کارخانجات پذیرفتند. با قیمت فعلی فروش شیر خام به کارخانه های لبنی، دامداران افزایش قیمت شیر خام به 700 تومان را پیشاپیش عملی کرده اند.

بررسی قیمت شیر خام و فرآوردهای لبنی در یک هفته آینده

این مقام مسئول با اشاره به ورود سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده درباره گرانی قیمت شیر، گفت: قرار است ظرف یک هفته آینده قیمت تمام شده شیر خام و فرآورده های لبنی بررسی شود.

وی در ادامه گفت: برگرداندن قیمت فرآورده های لبنی به حالت اولیه طی 10 روز، مشروط به این است که دامداران نیز قیمت شیر خام را به همان قیمت قبلی(قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار) برگردانند.

چمنی مطرح کرد: دامداران باید طبق این شرط شیر خام خود را حداکثر 600 تومان بفروشند در حالی که قیمت شیر با کیفیت مصوب ستاد تنظیم بازار کیلویی 600 تومان است ، دامداران آن را 680 تا 690 تومان می فروشند.


نقل از :مهر

کد: 612 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۶ دي بازدید: 3400 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
8 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
9 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
11 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  آسیب به معده با تغذیه نامناسب لذت غذا خوردن را متوجه نمی‌‌‌شویم؛ چون در بدترین ش...

  خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا همه‌ی ما می‌دانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب می‌دهیم.
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.