عسل، مانع ریزش مو


عسل خاصیت‌های فراوانی دارد كه از جمله آن پیشگیری از ریزش مو است. همه افراد به طور معمول روزانه ۲۰ تا۱۰۰ تار موی خود را از دست می‌دهند، اما ریزش مو بیش از این مقدار باعث كم مویی فرد می‌شود.

به گزارش لقمه، علت ریزش مو متفاوت است از جمله نبود تعادل هورمونی، مراقبت‌نكردن از مو، سوءتغذیه، مصرف بعضی از داروها از جمله داروهای غنی از ویتامین A یا داروهایی كه برای درمان بیماری‌های مختلف مانند نقرس، فشار خون، اختلال تیروئید و افسردگی تجویز می‌شود. گرچه ریزش مو ناشی از موارد یاد شده را نمی‌توان به طور كامل كنترل كرد، اما با به كار بستن شیوه‌هایی، می‌توان آن را كاهش داد.

عسل و مكانیسم جلوگیری از ریزش مو

بالابودن میزان قند عسل، باعث حفظ آب و در نتیجه حفظ رطوبت مو می‌شود. این رطوبت باعث نرم ماندن پوست دور ناخن نیز می‌شود. علاوه بر این، عسل خاصیت ضدباكتریایی دارد كه پوست سر را سالم نگه داشته و شوره سر و در نتیجه ریزش مو را كاهش می‌دهد.

درمان ساده و آسان برای مراقبت از مو

یك قاشق مرباخوری پودر دارچین را با یك قاشق غذاخوری عسل طبیعی و روغن زیتون به میزان كافی مخلوط كنید و روی پوست سر قرار داده و ماساژ دهید و پس از ۲۰ دقیقه بشویید. برای به دست آوردن نتیجه مطلوب، این كار را حداقل هفته‌ای سه بار تكرار كنید.

اگر مو بیش از حد در معرض نور خورشید قرار بگیرد خشك و كدر می‌شود. این كدری را می‌توان با مالیدن مخلوطی از دو قاشق غذاخوری عسل و دو پیمانه آب ولرم به مو از بین برد.‌

هنگام استحمام مقداری عسل و روغن زیتون را به شامپوی ملایم اضافه و از آن استفاده كنید تا مو تمیز، براق و نرم شود.‌ شب قبل از خواب یك‌چهارم پیمانه آب پیاز را با یك قاشق غذاخوری عسل مخلوط كنید و به پوست سر بمالید و صبح روز بعد بشویید.

همچنین می‌توانید زرده تخم مرغ را با مقدار خیلی كم عسل (حدود یك قاشق غذاخوری) مخلوط كنید و به پوست سر بمالید و پس از ۳۰ دقیقه سر خود را بشویید.

البته به یاد داشته باشید برای پیشگیری از عوارض جانبی مانند ایجاد چسبندگی از عسل به میزان بسیار كمی استفاده كنید، هرگز عسل را گرم نكنید و برای نرم كردن مو، عسل را با روغن مخلوط كنید.

شیوه‌های دیگر برای مراقبت از مو

گرچه استفاده از عسل برای مراقبت از مو راهكار مناسبی است، اما برای به دست آوردن نتیجه بهتر لازم است برنامه غذایی سالمی را اتخاذ كنید، به عنوان مثال، میوه‌های تازه، انواع سبزی، مغز، جوانه، شیر، غلات سبوس دار، سویا و ماهی را كه مصرف آن نه‌تنها برای مو، بلكه برای سلامت بدن نیز مفید است، در برنامه غذایی خود بگنجانید.


نقل از :جام جم

کد: 3747 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۹ ارديبهشت بازدید: 5906 ساعت: 6:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند
3 این خوراکیها را با هم نخورید تا سرطان معده نگیرید ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
4 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
5 طرز تهیه سالاد مغذی برای نقرسی ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
6 مبتلایان به نقرس از مصرف آب گوشت پرهیز کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
7 پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ آذر
8 نخودفرنگی پوست را شاداب می كند ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
9 توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد
10 توصیه‌های غذایی برای بیماران مبتلا به نقرس ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.