غذای پرچرب از عوامل بروز این سرطان خاص است


نتایج یک آزمایش جدید تایید کرد زنانی که میزان بالایی چربی مصرف می‌کند بیشتر در معرض ابتلا به انواع خاصی از سرطان پستان هستند.

به گزارش لقمه، بررسی‌های پزشکان ایتالیایی حاکی از آن است که مصرف چربی زیاد به خصوص چربی‌های اشباع شده خطر ابتلا به انواع سرطان پستان را در زنان افزایش می‌دهد. در بررسی جدید این پزشکان آشکار شد که چربی نقش مهمی در بروز انواع خاص سرطان پستان ایفا می‌کند. با این حال این پزشکان تاکید کردند که مصرف چربی زیاد تنها عامل ابتلا به سرطان پستان در تمام زنان مبتلا به این سرطان نیست.

«سابینا سییری»، نویسنده ارشد این مطالعه گفت: در این بررسی مشخص شد که مصرف چربی‌های اشباع شده با تشدید خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط است. چربی اشباع‌شده اغلب از طریق مصرف گوشت و دیگر محصولات حیوانی همچون کره و پنیر پرچرب وارد بدن می‌شود.

این نتایج حاصل مطالعه روی 337 هزار زن از 10 کشور اروپایی است که رژیم غذایی و سبک زندگی آنان به طور متوسط برای 11 تا 12 سال مورد بررسی قرار گرفت. در طول این مدت حدود 10 هزار نفر از این زنان به سرطان پستان مبتلا شدند. پس از انجام بررسی‌های لازم مشخص شد زنان با رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده، 28 درصد بیشتر به تومورهایی مبتلا می‌شوند که گیرنده‌های استروژن و پروژسترون دارند. بی‌تردید این خطر در زنانی که کمتر چربی اشباع شده مصرف می‌کند، کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سابینا سییری همچنین گفت: از سوی دیگر احتمال بروز انواع دیگری از تومورهای پستانی که فاقد گیرنده‌های دو هورمون‌ مزبور هستند هیچ ارتباطی با مصرف چربی‌های خوراکی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6615 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 2363 ساعت: 1:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
6 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 خبرگزاری اصولگرا: برای وزارت جهاد کشاورزی، نوری قزلجه به مجلس معرفی می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
9 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
10 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 افزایش پنج درصدی تولید تخم مرغ نسبت به برنامه جهاد کشاورزی ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو 27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزه‌تر و سالم‌تر بپزید....

  سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند تحقیق انجام شده بر روی 8800 نفر افراد بالای 50 سال...

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
18 راه برای کاهش وزن و لاغری امروزه بسیاری از مردم لاغری را از جمله مشخصه‌های اصلی جذابیت و زیبایی می دانند، انتشار هزاران مقاله و کتاب مرتبط با رژیم های غذایی در کشورهای غربی و شرقی شاهد بر این مدعاست.