آقایان چه بخورند تا زودتر بابا شوند؟


به عقیده‌ی محققان آمریکایی، لیکوپن، همان رنگدانه‌ی موجود در گوجه‌فرنگی که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند، تأثیر زیادی در بهبود کمیت و کیفیت اسپرم دارد.

به گزارش لقمه، اول از هر چیزی روز پدر مبارک! اگر شما هم می‌خواهید هر چه زودتر پدر شوید بهتر است مصرف گوجه‌فرنگی را افزایش دهید. چون به عقیده‌ی محققان آمریکایی «لیکوپن»، همان رنگدانه‌ی موجود در گوجه‌فرنگی که از ابتلا به برخی از سرطان‌ها پیشگیری می‌کند تأثیر زیادی در بهبود کمیت و کیفیت اسپرم دارد. لیکوپن یک رنگدانه‌ی قرمز است که در گوجه‌فرنگی و میوه‌های قرمز رنگ دیگر مانند هندوانه و گریپ‌فروت وجود دارد.

 

محققان بعد از بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیده‌اند که مزیت گوجه‌فرنگی نسبت به این میوه‌ها تأثیر آن در افزایش قدرت باروری آقایان است.

 

لیکوپن خواص آنتی‌اکسیدانی دارد و به راحتی با رادیکال‌های آزادی که باعث مشکلات قلبی عروقی می‌شود مقابله می‌کند.

 

نتایج این پژوهش که در Daily Mail به چاپ رسیده است نشان می‌دهد لیکوپن موجود در گوجه فرنگی تعداد منی‌دانه‌ها(اسپرم ها) را تا 70 درصد افزایش می‌دهد و همچنین جنبندگی آن‌ها را بالا برده و تعداد اسپرم های آسیب‌دیده را کاهش می‌دهد.

محققان بعد از بررسی‌های متعدد به این نتیجه رسیدند که این رنگدانه همچنین می‌تواند احتمال بیماری‌ها پروستات را کاهش دهد. این غده به تولید اسپرم کمک می‌کند و مصرف لیکوپن احتمال ابتلا و پیشرفت سرطان در این عضو را کاهش می‌دهد.

 

البته محققان در حال بررسی‌های تکمیلی هستند اما توصیه می‌کنند که آقایان از مصرف گوجه‌فرنگی پخته‌شده غافل نشوند. توجه داشته باشید که لیکوپن موجود در این میوه در معرض گرما بیشتر آزاد می‌شود و به راحتی جذب خون می‌شود. توصیه می‌کنیم گوجه‌فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت داده و میل کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :medisite

کد: 6753 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ ارديبهشت بازدید: 2767 ساعت: 4:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علل چاقی دختران چیست؟ ۱۳۹۲ جمعه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»