روش تهیه استیک کبابی با سس مکزیکی


استیک کبابی با سس مخصوص مکزیکی (steak with mexican sauce) را می توانید این گونه تهیه کنید.

مواد لازم:

مناسب برای 6 نفر

گوشت استیکی : شش تکه

فلفل آنچو : 4 عدد

فلفل چیلی : 4 عدد

عصاره مرغ : 3 فنجان

پیاز متوسط خرد شده : ½ عدد

سیر خرد شده : 3 حبه

فلفل چیلی چیپتوله : 2 عدد

 

مواد لازم برای سس باربکیو چیپوتله:

روغن مایع : یک قاشق غذاخوری

پیاز خردشده : 2 فنجان

سیر خردشده : 7 حبه

سس گوجه فرنگی : یک فنجان

سس چیپوتله : یک فنجان

شکر قهوه ای : 1/3 فنجان

خردل قهوه‌ای : 2 قاشق چای‌خوری

نمک کوشر : 2 قاشق چای‌خوری

سرکه سیب : 1/4 فنجان

قهوه قوی : 1/2 فنجان

سس ورچسترشایر : 1/2 فنجان

آب لیمو تازه : 1/4 فنجان

 

طرز تهیه:

- در یک تابه بزرگ فلفل چیلی و آنچو را با هم مخلوط و عصاره مرغ را اضافه کنید. سپس سیر و پیاز خردشده را داخل تابه بریزید.

- تابه را روی حرارت بالای گاز قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی محتویات آن شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت بماند تا سس نسبتا غلیظی ایجاد شود.

- همه این مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

- برای تهیه سس یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و کف آن را چرب کنید. سیر و پیاز را ضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم شود.

- سس گوجه فرنگی و چیپتوله را اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه تفت دهید. سپس شکر قهوه‌ای، خردل، نمک ، سرکه، قهوه، سس ورچسترشایر و آب لیمو را به محتویات تابه بیفزایید. اجازه دهید سس به مدت 30 دقیقه روی گاز بجوشد و غلیظ شود.

- سپس از سرد شدن سس رتا داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

- استیک‌ها را به این سس آغشته کرده و روی باربکیو کباب کنید. باقی مانده سس را روی استیک بریزید و سرو کنید.
 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6774 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ ارديبهشت بازدید: 2714 ساعت: 12:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه پیاز بیشتری بخوریم؟ پیاز از قدیمی‌ترین سبزی‌هایی است که بشر استفاده می...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.
تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها افزایش صدور مجوز تاسیسات گردشگری در سال ۱۴۰۲ ، بیش از آنکه معلول قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار باشد،حاصل سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی در حمایت از بومگردی ها و هتلهاست.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.