داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید


از آنجائیکه درد باعث مختل شدن زندگی، کار و تحصیل ما می شود، همیشه به دنبال راه هایی برای مبارزه با آن و بهبود سلامت خود هستیم.

به گزارش لقمه، درد یکی از حس های وحشتناکی است که باعث می شود رنج زیادی بکشیم. درد به شکل های مختلفی سراغمان می آید: دندان درد، سر درد، درد عضله یا دردهای مزمن دیگر که به مدتی طولانی آزارمان می دهند. از آنجائیکه درد باعث مختل شدن زندگی، کار و تحصیل ما می شود، همیشه به دنبال راه هایی برای مبارزه با آن و بهبود سلامت خود هستیم. داروهای زیادی وجود دارند که به تسکین درد کمک می کنند، ولی عوارض جانبی آنها بسیار بدتر از فواید آنهاست. به همین دلیل بهتر است که با داروهای طبیعی با درد مبارزه کنیم. در اینجا لیستی از خوراکی هایی که خاصیت ضدالتهابی دارند آورده ایم.

1. گیلاس

آسپیرین رایج ترین دارو برای کاهش درد و التهاب است. با این حال جایگزین طبیعی بسیار خوبی برای آن وجود دارد. طبق آخرین تحقیقات گیلاس برای تسکین درد مؤثرتر از آسپیرین گزارش شده است. عصاره خالص گیلاس بهترین چیز برای این منظور است. ولی چه چیزی بهتر از یک کاسه گیلاس تازه می تواند باشد؟ فرصت خوردن این میوه شیرین را از دست ندهید و خاصیت آن را از یاد نبرید.

2. زنجبیل

این واقعیت که زنجبیل برای دل درد شفابخش است بر کسی پوشیده نیست. به علاوه باید بدانید که این خوراکی برای مبارزه با درد نیز عالی است. زنجبیل برای ورزشکارانی که اغلب از درد عضله رنج می برند فوق العاده است. سعی کنید روزانه حداقل 500 میلی گرم زنجبیل مصرف کنید تا دردهای شما از بین بروند.

3. زردچوبه

زردچوبه بیشتر برای مزه دار کردن غذاهای مختلف بکار می رود. هنوز چیز زیادی از فواید آن برای سلامت بدن نمی دانیم ولی دانشمندان می گویند که این ماده برای بدن بسیار مفید است. مصرف مداوم این خوراکی به بدن کمک می کند تا از سرطان و التهاب هایی پیشگیری کند که منجر به درد مداوم در بعضی از بخش های بدن می شوند. اگر نوشیدن چای را دوست دارید، بهتر است دمنوش خوشمزه لیمو، عسل و زردچوبه را امتحان کنید. این نوشیدنی خوشمزه درد شما را تسکین می دهد.

4. سالمون

اگر در میان ماهی ها به دنبال ماهی خوشمزه ای برای غذا پختن می گردید، سالمون انتخاب خوبی به نظر می رسد. زیرا این ماهی سرشار از چربی های سالم است و برای بدن و مغز بسیار مفید است. سالمون حاوی امگا-3 است که برای کارکرد صحیح بدن و تسکین درد ضروری است. به علاوه با خوردن این محصول طبیعی است که می توانید با مشکلاتی همچون ورم بدن مبارزه کنید.

5. کرفس

خوراکی دیگری که برای بدن مفید است، کرفس است. پیشنهاد می کنیم که کرفس را جزو برنامه غذایی خود قرار دهید، زیرا کرفس منبع مهمی از apigenin است که درمان بسیار خوبی برای درد و التهاب ها است. دستور پخت های متفاوت و زیادی برای این ماده غذایی وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. ترجیح ما آب کرفس است زیرا بدین ترتیب همه مواد غذایی و ویتامین های موجود در کرفس را دریافت می کنید. همچنین می توانید آن را در سوپ میل کنید.

6. روغن زیتون

تصور غذا درست کردن بدون روغن برایمان بسیار دشوار است. چه قرار باشد سالاد درست کنید چه سیب زمینی سرخ کرده به این ماده خوراکی نیاز دارید. این روزها گزینه های زیادی برای روغن در سوپرمارکت ها وجود دارد. با این حال روغن زیتون بهترین گزینه محسوب می شود. به علاوه این ماده چرب در زمان کوتاهی دردهای شما را از بین می برد. در مقایسه با روغن های دیگر، روغن زیتون مزه بهتری دارد و می توانید روی تکه ای نان روغن زیتون بپاشید و به عنوان مسکن درد آن را میل کنید. در میان خواص دیگر روغن زیتون، قابلیت کاهش ریسک سرطان را نیز اضافه کنید.

7. فلفل هندی

همه می دانند که فلفل کاین یا فلفل هندی نیز نوع دیگری از فلفل های بسیار تند است. این فلفل ها سرشار از کپسای سین هستند که معمولاً به عنوان ماده اصلی در مسکن ها استفاده می شود. اگر در اثر جراحات عضله درد دارید، از کمی پماد یا کرم فلفل هندی برای ماساژ دادن بدن استفاده کنید تا اثر آن را مشاهده کنید.

8. گردو

این خوراکی سالم و خوشمزه فواید بسیار زیادی دارد. اول از همه گردو غنی از چربی های امگا-3 است که اثر مثبتی روی بدن دارند. دوم اینکه خوشمزه است و جزو اسنک های مغذی محسوب می شود و می توانید در محل کار هم بین وعده های غذایی آن را میل کنید. سعی کنید بطور منظم گردو بخورید تا بدن تان راحت تر از جراحات ورزشی بهبود پیدا کند.

9. تخم کتان

تخم کتان مقدار اسید چرب امگا-3 لازم برای بدن را به خوبی تأمین می کند. در اصل این تخم ها در ترکیب با غذاهای دیگر خورده می شوند. برای مثال می توانید آنها را روی ماست بپاشید و یا در صبحانه آنها را مصرف کنید. تخم کتان مزه خوبی به غذاهای محبوب شما می دهند و مهمتر از همه خاصیت ضد درد دارند.

10. دارچین

دارچین یکی از خوش طعم ترین چاشنی هایی است که می توان به دسرها، کیک ها، نوشیدنی ها و غذاهای مختلف اضافه کرد. مزه عالی تنها فایده آن نیست و دارچین التهاب ها را هم کاهش می دهد. از مزه خوب آن در غذاها استفاده کنید و از آن برای درمان سردردهای مزمن بهره بگیرید.

11. مریم گلی

مریم گلی گیاهی است که خواص درمانی بیشماری دارد. برای آنکه با درد مبارزه کنید، می توانید چای خوشمزه ای با برگ های مریم گلی دم کنید. ثابت شده است که مریم گلی به بهتر شدن حافظه کمک می کند. تراکم بالای فلاوونویدها در این گیاه باعث می شود که مریم گلی یکی از بهترین درمان های طبیعی برای تسکین درد و التهاب باشد.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6897 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد بازدید: 3243 ساعت: 10:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سیب رکورد تولید را زد اما روی دست باغدار ماند همزمان با آغاز برداشت سیب و افزایش تولید این میوه نگرانی باغداران را فرا گرفته و اینک پس از یک سال زحمت و به ثمر نشستن محصول فراوان و با کیفیت به جای خوشحالی اندوه و نگرانی از بازار برای تولیدکننده باقی مانده است.
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سال‌های نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال می‌کند و به رشد بیشتر سلول‌های چربی منجر می‌شود.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.