"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر


یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

به گزارش لقمه، دکتر علی اکبر سهیلی آزاد در گفت وگویی، در خصوص اهمیت اسیدفولیک در زمان بارداری، اظهار داشت: زنانی که با کمبود اسیدفولیک مواجه هستند باید 9 ماه قبل از بارداری نیاز خود را با مصرف قرص برطرف کنند؛ چرا که اهمیت آن به اندازه ای است که کمبود اسیدفولیک و عدم رفع آن در زمان بارداری موجب سقط جنین می شود.

ضرورت مصرف حبوبات و سبزیجاتی مانند جعفری، اسفناج و چغندر در زنان باردار برای تامین اسیدفولیک

این متخصص تغذیه با بیان اینکه خوشبختانه در سال های اخیر اقدامات خوبی در خصوص تامین قرص های اسیدفولیک از سوی مسوولین صورت گرفته است، افزود: بهتر است زنان باردار از حبوبات و سبزیجاتی همچون جعفری، اسفناج و چغندر برای تامین نیاز اسیدفولیک بدنشان استفاده کنند. متاسفانه خانواده‌ها با روش نادرست پخت و پز سبزیجات موجب از بین رفتن ارزش غذایی آن می شوند.

کمبود کلسیم و فسفر به هنگام بارداری سلامت مادر را به خطر می‌اندازد

وی با اشاره به اینکه متاسفانه 50 درصد از زنان باردار در نقاط مختلف کشورمان مبتلا به فقر آهن و کم خونی هستند، گفت: بهترین برنامه غذایی برای چنین کمبود و مشکلی استفاده از منابع غذایی گیاهی همچون اسفناج، عدس و منابع حیوانی مانند گوشت قرمز و جگر است.
این متخصص تغذیه یادآور شد: باید توجه کرد که آهن موجود در عدس به خوبی جذب بدن نمی شود، بنابراین مخلوط کردن مرکبات با آن پس از پختن موجب جذب بهتر و بیشتر آهن موجود در عدس می‌شود.

کمبود کلسیم و فسفر در زمان بارداری باعث لق شدن دندان‌های مادر می‌شود
دکتر سهیلی آزاد با تاکید بر اینکه نیاز مادران در زمان بارداری به کلسیم و فسفر به خاطر استخوان سازی جنین افزایش می یابد، افزود: کمبود کلسیم و فسفر در زمان بارداری موجب تولد کودک با وزن کم و به خطر افتادن سلامت خود مادر همچون افتادن یا لق شدن دندان‌های او می شود.
وی خاطرنشان کرد: در صورت کمبود کلسیم و فسفر، جنین مجبور به دریافت آن از استخوان مادر می‌شود. مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ منبعی است که سرشار از کلسیم و فسفر است؛ اما مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.

این متخصص تغذیه تامین شیر و لبنیات با قیمت مناسب را یکی از مشکلات مادران در زمان بارداری دانست و گفت: با حمایت مسوولان از دامداران به منظور تامین لبنیات مورد نیاز مردم، با قیمت مناسب می توان به رفع این مشکل امیدوار بود.

مردم از آموزش‌های تغذیه‌ای خوبی برخوردار نیستند

دکتر سهیلی آزاد گفت: متاسفانه مردم کشور ما از آموزش های تغذیه ای خوبی برخوردار نیستند؛ به عنوان مثال مصرف سرانه نوشابه در کشورهای پیشرفته حدود 10 لیتر در سال است در حالی که این آمار در کشور ما 41 لیتر در سال را نشان می دهد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه مردم کشور ما باید به جای استفاده از نوشابه در مصرف لبنیات سرمایه گذاری بیشتری کنند، گفت: با داشتن برنامه ریزی‌های درست غذایی می توان به داشتن آینده سالم فرزندانمان مطمئن باشیم.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5866 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 4440 ساعت: 11:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
2 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
3 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
4 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
5 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
11 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  با حساب و کتاب غذا بخورید تا چاق نشوید پرخوری نکردن مهارتی می خواهد که به خودفردبرمی گردد...

  اینفوگرافیک / مواد غذایی مضر برای سلامت روده‌ها پایگاه خبری لقمه: در این اینفوگرافیک به هفت ماده غ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.