سالاد گل کلم


این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید.

شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می کنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با کمی کاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی که سالادها دنیای وسیعی دارند. ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد؛ البته ممکن است درست کردن آنها در ابتدای کار، زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست کردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد.

یکی از این سالادها، سالاد گل کلم است. این سالاد جالب را که برای افراد با فشار خون بالا و کلسترول بالا تنظیم شده مطالعه کنید و از درست کردن آن لذت ببرید .

 

مواد لازم


پیاز قرمز                  1عدد

عدس پخته شده       1 فنجان

هویج                       4عدد

جعفری خردشده        2 قاشق غذا خوری

سیر ساطوری شده     4حبه


روغن زیتون                1 قاشق غذا خوری

سرکه سیب              یک سوم فنجان

لیمو ترش تازه یا نارنج   1عدد

ریحان خشک قرمز      2قاشق غذا خوری

پنیر(رنده شده بدون نمک و کم چربی)    50 گرم

گل کلم                  1عدد متوسط

 

 طرز تهیه:
گل کلم را بشوئید و آن را به قسمت های کوچک خرد کنید ، سپس آنها را به مدت 8 دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید .

در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط کرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا کمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف کنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

 

روش بخار پز سبزیجات:
سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یک آبکش فلزی ریخته و آبکش راروی قابلمه ای که محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری که آبکش با آب درون قابلمه تماس پیدا نکند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبکش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی که محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبکش کنید.

 

نکات تغذیه ای :
این سالاد لذیذ از این جهت که روغن به کار رفته در آن 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و کلسترول بالا مناسب است . کلم از سبزیجاتی است که برای عملکرد بهتر روده ها مفید هستند . در کسانی که کلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، کلم یبوست را از بین می برد.
کلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . کلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ، درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسکین می دهد.

میزان ویتامینC این سالاد بالاست . این سالاد 100 گرم کلم و 50 گرم ویتامینC دارد ، همچنین دارای ویتامینA به میزان مناسبی است.

سالاد کلم یک شام خوشمزه برای افرادی است که در رژیم هستند . کل سالاد دارای 400 کالری است و چون دارای کلم می باشد هضم آن طول می کشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.

با امید تندرستی شما


نقل از :تبیان

کد: 700 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۲ بهمن بازدید: 5495 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای درمان آنفولانزا ابتلا به آنفولانزا برای هیچ کس خوشایند نیست و همه ...

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  چه کسانی باید ویتامین سی بخورند؟ حدود 260 سال پیش فردی به نام دکتر جیمز لیند، پزشک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه مانعی بر سر لاغری وجود دارد؟ بسیاری از افکار غلط و نادرستی که بر ذهن ما حاکم است باعث می شود که با وجود رژیم های لاغری ،نتوانیم لاغر شویم.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
وقتی غذا به حلق کودکمان پرید چه کنیم؟ هر سال، کودکان زیادی در اثر خفگی ناشی از گیر کردن اشیا و مواد غذایی در گلو و انسداد راه هوایی، جان خود را از دست می‌دهند. این در حالی است که با کمی دقت و ایمن‌سازی محیط اطراف کودک و وسایل‌بازی‌ او می‌توان از بروز بسیاری از این خطرات جلوگیری کرد.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.