چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟


متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.

به گزارش لقمه، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات از خانواده کلم‌ها منبع غنی از ماده‌ای موسوم به «سولفورافان» هستند که خواص ضدسرطانی بالایی دارد.

به گفته متخصصان برای تشکیل سولفورافان در کلم بروکلی وجود آنزیم «میروزیناز» ضروری است و در صورتی که این آنزیم آسیب ببیند، سولفورافان در کلم بروکلی تولید نمی‌شود.

«الیزابت جفری» از دانشگاه ایلی‌نوی در آمریکا می‌گوید: در این بررسی میان سه روش پخت کلم بروکلی به صورت بخارپز، آب‌پز و آماده کردن آن در مایکروفر مقایسه‌ای انجام گرفت و مشخص شد که بخارپز کردن بروکلی به مدت پنج دقیقه بهترین شیوه برای حفظ آنزیم میروزیناز است. همچنین آب‌پز کردن بروکلی یا آماده کردن آن در مایکروفر برای یک دقیقه یا کمتر، مقادیر بیشتری از این آنزیم را از بین می‌برد.

الیزابت جفری همچنین اظهار داشت:‌ در صورتی که کلم بروکلی به طور کاملا پخته مصرف شود می‌توان با افزودن مواد خوراکی خام حاوی آنزیم میروزیناز، سولفورافان را در بدن تولید کرد.

به گزارش هلث‌دی‌نیوز، این کارشناسان تاکید کردند که خردل، ترب و کلم حاوی آنزیم میروزیناز هستند و این آنزیم می‌تواند در تشکیل سولفورافان در بدن موثر باشد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5544 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 3781 ساعت: 4:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  خوراکی های موثر در درمان ناباروری مردان لقمه: یک متخصص تغذیه ناباروری مصرف استروژن‌های گیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.