چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟


متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.

به گزارش لقمه، کلم بروکلی و دیگر سبزیجات از خانواده کلم‌ها منبع غنی از ماده‌ای موسوم به «سولفورافان» هستند که خواص ضدسرطانی بالایی دارد.

به گفته متخصصان برای تشکیل سولفورافان در کلم بروکلی وجود آنزیم «میروزیناز» ضروری است و در صورتی که این آنزیم آسیب ببیند، سولفورافان در کلم بروکلی تولید نمی‌شود.

«الیزابت جفری» از دانشگاه ایلی‌نوی در آمریکا می‌گوید: در این بررسی میان سه روش پخت کلم بروکلی به صورت بخارپز، آب‌پز و آماده کردن آن در مایکروفر مقایسه‌ای انجام گرفت و مشخص شد که بخارپز کردن بروکلی به مدت پنج دقیقه بهترین شیوه برای حفظ آنزیم میروزیناز است. همچنین آب‌پز کردن بروکلی یا آماده کردن آن در مایکروفر برای یک دقیقه یا کمتر، مقادیر بیشتری از این آنزیم را از بین می‌برد.

الیزابت جفری همچنین اظهار داشت:‌ در صورتی که کلم بروکلی به طور کاملا پخته مصرف شود می‌توان با افزودن مواد خوراکی خام حاوی آنزیم میروزیناز، سولفورافان را در بدن تولید کرد.

به گزارش هلث‌دی‌نیوز، این کارشناسان تاکید کردند که خردل، ترب و کلم حاوی آنزیم میروزیناز هستند و این آنزیم می‌تواند در تشکیل سولفورافان در بدن موثر باشد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5544 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان بازدید: 3271 ساعت: 4:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  مصرف خودسرانه مکمل‌ ویتامین D3 مسمومیت‌زا است یک متخصص تغذیه گفت: مصرف بیش از اندازه ویتامینD3 م...

  رنگ‌های مختلف ادرار چه می‌گویند؟ کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
رژیم غذایی هفتگی برای سوزاندن چربی‌های اضافه با داشتن رژیم غذایی مناسب و ورزش دایمی می توانید اندامی زیبا داشته باشید و همه چربی های اضافه را بسوزانید.