به گزارش لقمه، منوی رسمی غذای ملی برزیل فیجوآدا(Fejioada) است. غذایی است که از لوبیای سیاه، گوشت گاو و گوساله تهیه میشود.
منوی دریایی آن موککا(Moqueca) خواهد بود، این غذا از ماهی آب شور پخته شده با پیاز، سیر، فلفل تند، گوجه فرنگی، Cilantro (جعفری چینی) در شیر نارگیل و روغن خرما تهیه شده و معمولاً با میگو و ماهیهای بدون استخوانی همچون کوسه کوچک یا شمشیرماهی سرو میشود.
استیک گوشت گاو، پیکایا (Picanha) همان تکههای گوشت گاو گریل شده است.
منوی تکمیلی فروفا (Farofa) یک همراه لذیذ برای بسیاری از خوارکهای برزیلی است بویژه برای خوراک کلاسیک لوبیای سیاه پخته یعنی همان فیجوآدا.
فروفا از آرد مانیوک (Manioc) یا همان نشاسته کاساوا درست میشود. معمولاً آرد مانیوک را در یک دیگچه با کره تفت میدهند تا نرم و ابریشمی شود؛ سپس به آن پیاز و روغن خرما اضافه میکنند.
منوی دسر، بریگادیرو (Brigadeiro) نوعی شیریتی شکلاتی برزیلی است که از مخلوط شیر غلیظ، کره و پودر کاکائو تهیه میشود.
بازگشت به صفحه نخست