آیا مکیدن انگشت و پستانک ضرر دارد؟


یک پزشک اطفال گفت: مکیدن انگشت یا پستانک در نوزادان و کودکان کوچک یک واکنش طبیعی است.

به گزارش لقمه، دکتر سعیده میری افزود: مکیدن و جویدن یکی از روشهایی است که نوزادان و کودکان کوچک بوسیله آن می توانند محیط اطراف خود را لمس کنند.

وی افزود: این مکیدن انگشت و پستانک در سنین بین 2 تا 2.5 سالگی امری طبیعی است ولی استمرار آن در سنین بالاتر می تواند بحث روانشناختی کودک را در پی داشته باشد و کودک در این زمان نیاز به روانشناسی دارد.

میری تصریح کرد: مکیدن انگشت برای کودکان بیشتر در مواقعی پیش می‌آید که بیکار هستند و در این موقع با سرگرم کردن کودکان مانند اسباب بازی یا خوراکی سالم و تایید شده می‌توان حواسش را پرت کرد و مانع از مکیدن انگشت او شد.

به گفته وی، اگر مکیدن انگشت در سنین بالا مخصوصا در سالهای قبل از مدرسه رفتن مشاهده شود می توان گفت که کودک دچار نوعی اختلال شده است و باید این مسئله را جدی گرفت و به پزشک متخصص مراجعه کرد.

میری در ادامه خاطرنشان کرد: بعضی از مواقع والدین با دیدن این حرکت از سوی کودک خود با او دعوا و بدرفتاری می کنند که این از نظر علمی پذیرفته نیست و مکیدن انگشت یکی از اعمال سازش اولیه است که کودک بوسیله آن خود را خوشحال می کند که این عادت یک احساس امنیت به کودک می‌بخشد که او به آن احتیاج دارد.

میری در پایان اظهار داشت: بهترین شیوه در این گونه مواقع این است که کودک را به طور مستقیم به سمت اصلاح رفتار نامطلوب فوق هدایت کرده و با او مثبت برخورد کنیم و به هیچ عنوان او را تنبیه نکنیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7029 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير بازدید: 2054 ساعت: 6:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت کردن در غذای کودک ممنوع ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
2 مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
3 با این عادت‌ها، دندان‌هایتان خراب می‌شود ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
4 سرماخوردگی و راه‌های درمان طبیعی و خانگی آن ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  غذاهایی که دشمن روده‌ اند در حال حاضر در بسیاری از نقاط دنیا، سرطان و از جمل...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد پایگاه خبری لقمه: مواد غذایی که شما مصرف می کنید، برای سلامت جنسی بسیار مهم استدر زیر برخی خوراکی هایی که بر قدرت نعوظ، تحرک اسپرم و قدرت و تقویت جنسی تاثیر زیادی دارد، معرفی می شود.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.