آیا مکیدن انگشت و پستانک ضرر دارد؟


یک پزشک اطفال گفت: مکیدن انگشت یا پستانک در نوزادان و کودکان کوچک یک واکنش طبیعی است.

به گزارش لقمه، دکتر سعیده میری افزود: مکیدن و جویدن یکی از روشهایی است که نوزادان و کودکان کوچک بوسیله آن می توانند محیط اطراف خود را لمس کنند.

وی افزود: این مکیدن انگشت و پستانک در سنین بین 2 تا 2.5 سالگی امری طبیعی است ولی استمرار آن در سنین بالاتر می تواند بحث روانشناختی کودک را در پی داشته باشد و کودک در این زمان نیاز به روانشناسی دارد.

میری تصریح کرد: مکیدن انگشت برای کودکان بیشتر در مواقعی پیش می‌آید که بیکار هستند و در این موقع با سرگرم کردن کودکان مانند اسباب بازی یا خوراکی سالم و تایید شده می‌توان حواسش را پرت کرد و مانع از مکیدن انگشت او شد.

به گفته وی، اگر مکیدن انگشت در سنین بالا مخصوصا در سالهای قبل از مدرسه رفتن مشاهده شود می توان گفت که کودک دچار نوعی اختلال شده است و باید این مسئله را جدی گرفت و به پزشک متخصص مراجعه کرد.

میری در ادامه خاطرنشان کرد: بعضی از مواقع والدین با دیدن این حرکت از سوی کودک خود با او دعوا و بدرفتاری می کنند که این از نظر علمی پذیرفته نیست و مکیدن انگشت یکی از اعمال سازش اولیه است که کودک بوسیله آن خود را خوشحال می کند که این عادت یک احساس امنیت به کودک می‌بخشد که او به آن احتیاج دارد.

میری در پایان اظهار داشت: بهترین شیوه در این گونه مواقع این است که کودک را به طور مستقیم به سمت اصلاح رفتار نامطلوب فوق هدایت کرده و با او مثبت برخورد کنیم و به هیچ عنوان او را تنبیه نکنیم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7029 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۴ تير بازدید: 1946 ساعت: 6:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فوت کردن در غذای کودک ممنوع ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
2 مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۶ تير
3 با این عادت‌ها، دندان‌هایتان خراب می‌شود ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۶ بهمن
4 سرماخوردگی و راه‌های درمان طبیعی و خانگی آن ۱۳۹۰ سه شنبه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.
شغل هایی که میتوان با آن پولدار شد پایگاه خبری لقمه: اگر می‌خواهید در خانه راحت بنشینید و بدون هیچ هزینه یا مزاحمتی برای خودتان کسب و کاری راه بیندازید و از قضا پول خوبی هم در بیاورید، این شغل‌ها درآمدتان را افزایش می‌دهد.