كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر


«محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.

به گزارش لقمه، در طی اولین جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی ها» که در روزهای 18 الی 20 اردیبهشت ماه به همت شهرداری شهر شیراز در پارک آزادی این شهر برگزار شد تعداد 60 هنرمند مشارکت داشتند و از مواد بازیافتی آثاری را خلق کردند.
در این میان عده‌ای از این هنرمندان استفاده از زباله‌های مواد خوراکی از قبیل شانه‌های تخم مرغ، قوطی‌های نوشابه و بطری‌های روغن‌های نباتی مایع و ... در دستور کار خود قرارداده و آثار زیبایی را خلق کردند.



بر این اساس، «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان تهرانی دعوت شده به این جشنواره نیز، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را به عنوان اثر خود خلق کرد. این کاهو  با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخته شد.



این هنرمند درباره این اثر به خبرنگار لقمه گفت: از زمان تحصیل در دبیرستان و آشنایی با درس زیست شناسی و مسائل مربوط به اکوسیستم، همیشه چرخه غذایی از نکات جالب توجه برای من بوده است. این مسئله بعدها با برخورد نزدیک با مسئله پسماندها و اطلاع رسانی مکرر رسانه‌ها در این خصوص برایم به صورت یک دغدغه درآمد.


وی افزود: از آنجایی که معتقدم یک هنرمند نمی تواند نسبت به مسائل پیرامون خود بی تفاوت باشد و بسته به علایق و دغدغه‌هایش باید به کند و کاو بپردازد و در دل اثرش حرفی برای مخاطب خود داشته باشد، از چندی پیش که برگزاری جشنواره‌های بازیافتی در کشور رونق گرفت، به طراحی مجموعه‌ای با عنوان غذاهای دوست داشتنی‌ من پرداختم و حتی ماکت برخی از آنها را هم در مقیاسی بسیار کوچک طراحی کردم. یکی از آثار این مجموعه هم کاهو بود که با توجه به علاقه مردم شیراز به طبیعت و بویژه مصرف کاهو و با نظر دبیر اجرایی جشنواره، آقای علی داوری، ساخت آن را برای این جشنواره در نظر گرفتم.



حجت الاسلامی تصریح کرد: ابعاد این اثر خود بخشی از جذابیت آن برای مخاطب است و البته پیام اثر را هم با تاثیر بیشتر به ذهن و روان مخاطب منتقل می کند.


وی در خصوص پیام اثرش گفت: من متنی را در کنار اثرم نصب کردم با این مضمون: " این کاهو اثری است که من و شما، با رها کردن زباله‌هایمان در طبیعت خلق می کنیم و سپس نوش جان می کنیم!" که فکر می کنم خود گویای همه چیز باشد.




کد: 3924 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد بازدید: 6022 ساعت: 8:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
2 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 ارتباط چربی شکمی با دیابت نوع ۲ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
4 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 مواد غذایی را چطور با حفظ تازگی و سلامت، نگهداری کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
6 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
7 با نوشیدنی لاغر کننده و محافظ قلب آشنا شوید ۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت
8 طرز تهیه سالاد کاهوی آسیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
9 مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
10 راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
11 خوراکی‌های مفید برای پوست روزه‌داران چیست؟ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  اپیدمی آنفلوانزا تا سه هفته ادامه دارد/ رعایت بهداشت فردی و عمومی پایگاه خبری لقمه: تعداد مرگ و میر ناشی از آنفلوانز...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌هایی که انگل و باکتری دارند، کدامند؟ باکتری‌ها با تمام راه‌حل‌های ما برای از بین رفتن، مبارزه می‌کنند و همچنان نقش اصلی در بیماری و مرگ‌ومیر را دارند. تا زمانی که ندانیم، این موجودات ریز کجاها و چطور زندگی می‌کنند.
کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.