كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر


«محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.

به گزارش لقمه، در طی اولین جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی ها» که در روزهای 18 الی 20 اردیبهشت ماه به همت شهرداری شهر شیراز در پارک آزادی این شهر برگزار شد تعداد 60 هنرمند مشارکت داشتند و از مواد بازیافتی آثاری را خلق کردند.
در این میان عده‌ای از این هنرمندان استفاده از زباله‌های مواد خوراکی از قبیل شانه‌های تخم مرغ، قوطی‌های نوشابه و بطری‌های روغن‌های نباتی مایع و ... در دستور کار خود قرارداده و آثار زیبایی را خلق کردند.



بر این اساس، «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان تهرانی دعوت شده به این جشنواره نیز، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را به عنوان اثر خود خلق کرد. این کاهو  با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخته شد.



این هنرمند درباره این اثر به خبرنگار لقمه گفت: از زمان تحصیل در دبیرستان و آشنایی با درس زیست شناسی و مسائل مربوط به اکوسیستم، همیشه چرخه غذایی از نکات جالب توجه برای من بوده است. این مسئله بعدها با برخورد نزدیک با مسئله پسماندها و اطلاع رسانی مکرر رسانه‌ها در این خصوص برایم به صورت یک دغدغه درآمد.


وی افزود: از آنجایی که معتقدم یک هنرمند نمی تواند نسبت به مسائل پیرامون خود بی تفاوت باشد و بسته به علایق و دغدغه‌هایش باید به کند و کاو بپردازد و در دل اثرش حرفی برای مخاطب خود داشته باشد، از چندی پیش که برگزاری جشنواره‌های بازیافتی در کشور رونق گرفت، به طراحی مجموعه‌ای با عنوان غذاهای دوست داشتنی‌ من پرداختم و حتی ماکت برخی از آنها را هم در مقیاسی بسیار کوچک طراحی کردم. یکی از آثار این مجموعه هم کاهو بود که با توجه به علاقه مردم شیراز به طبیعت و بویژه مصرف کاهو و با نظر دبیر اجرایی جشنواره، آقای علی داوری، ساخت آن را برای این جشنواره در نظر گرفتم.



حجت الاسلامی تصریح کرد: ابعاد این اثر خود بخشی از جذابیت آن برای مخاطب است و البته پیام اثر را هم با تاثیر بیشتر به ذهن و روان مخاطب منتقل می کند.


وی در خصوص پیام اثرش گفت: من متنی را در کنار اثرم نصب کردم با این مضمون: " این کاهو اثری است که من و شما، با رها کردن زباله‌هایمان در طبیعت خلق می کنیم و سپس نوش جان می کنیم!" که فکر می کنم خود گویای همه چیز باشد.




کد: 3924 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱ خرداد بازدید: 2875 ساعت: 8:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 ارتباط چربی شکمی با دیابت نوع ۲ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
3 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
4 مواد غذایی را چطور با حفظ تازگی و سلامت، نگهداری کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
5 ارتباط مصرف «کاهو» با اشتها ! ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
6 با نوشیدنی لاغر کننده و محافظ قلب آشنا شوید ۱۳۹۶ شنبه ۹ ارديبهشت
7 طرز تهیه سالاد کاهوی آسیایی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 مصرف ماست همراه با غذا موجب اختلال هضم می شود ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
9 راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران ۱۳۹۴ چهارشنبه ۹ دي
10 خوراکی‌های مفید برای پوست روزه‌داران چیست؟ ۱۳۹۴ پنج شنبه ۴ تير
11 آیا گوجه فرنگی 100 تومانی هم داریم!؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  آدامس بجویم یا نجویم؟! آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه تر...

  مواظب باشید یخچال بیمارتان نکند!! با این حال، یخچال ناسالم و یا استفادۀ نادرست از آن...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
راز خوشرنگ و خوشمزه تر شدن خورشت فسنجان می خواهیم فوت کوزه گری یک خورشت فسنجان بسیار خوشمزه و البته خوشرنگ را بر ملا کنیم که با شیوه ای بسیار ساده و باور نکردنی امکان پذیر است پس با ما همراه باشید :
ویتامین اخلاق را بشناسید کمبود ویتامین B1 موجب بداخلاقی و کاهش حافظه می‌شود.