نحوه تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس




به گزارش لقمه، با یک یا چند پیاز بزرگ، یک چاقو، کمی رنگ خوراکی و چند برش روی پیاز می‌توانید هنر کدبانوگری خود را در و تزئین سفره، برای اعضای خانواده یا مهمانانتان به نمایش بگذارید. طریقه و روش آن را در ادامه فرا بگیرید.


چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند.
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید.
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم سرا

کد: 7048 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۸ تير بازدید: 4552 ساعت: 4:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
2 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
3 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
4 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
6 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
7 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
8 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
9 تزئین زیبای هفت سین متفاوت ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
10 آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
11 بازار کالاها ی شب یلدا/ سبد شب یلدا چقدر تمام می‌شود؟ ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین نوشیدنی‌ها برای کودکان پیش‌دبستانی پزشکان اطفال آب و شیر را بهترین و مناسب‌ترین نوشیدنی برای کودکان پیش‌دبستانی می‌دانند.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.