روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها


پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، در عالم رستوران‌داری و رستوران‌گردی و حتی میزبانی یکی از نکات مورد توجه، ظاهر غذای سرو شده است و می تواند بر دلچسب شدن غذای عرضه شده تاثیر شگرفی بگذارد. طراحی ظاهر غذا پیش از طعم غذا بر مهمان تاثیر گذاشته و اهمیت به سزایی دارد. بدین منظور به طور همزمان با تغییر نحوه آرایش و تزئین غذاها، می‌توانید به نکات مختلفی نیز برای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها استفاده کنید. در زیر چند نکته و روش را برای تغییر نحوه آرایش و تزئین غذاها معرفی می‌کنیم:
 
1. استفاده از الگوهای مختلف: می‌توانید با استفاده از الگوهای مختلف در آرایش غذاها، جلوه‌ای منحصر به فرد و زیبا به آنها ببخشید. برای مثال، می‌توانید از الگوهای خطی، دایره‌ای، موجی، هندسی و غیره استفاده کنید. با قرار دادن مواد غذایی به شکل الگوهای مختلف، ظاهر غذاها جذاب‌تر خواهد شد.
 
2. تزئین با استفاده از مواد غذایی تازه: از مواد غذایی تازه مانند میوه‌ها، سبزیجات، آجیل‌ها و خشکبار، جوانه‌ها و گیاهان تزئینی استفاده کنید. این مواد غذایی را می‌توانید به صورت تازه یا خشک شده استفاده کنید و آنها را به عنوان تزئیناتی در کنار غذا قرار دهید. این کار به غذاها زیبایی و رنگ زنده‌ای می‌بخشد.
 
3. استفاده از اشکال و قالب‌های تزئینی: می‌توانید از اشکال و قالب‌های تزئینی مختلف استفاده کنید تا ظاهر غذاها را تغییر دهید. می‌توانید از قالب‌های دایره، مستطیل، مثلث، قلب و غیره برای شکل‌دهی به مواد غذایی استفاده کنید. این قالب‌ها را می‌توانید با استفاده از قالب‌های سیلیکونی، قالب‌های قابل استفاده مجدد یا حتی با دست خود شکل دهید.
 
4. استفاده از تزئینات خوراکی: می‌توانید از تزئینات خوراکی مانند خرما، آلوچه، نارگیل، زیتون، خربزه، روزینه و غیره برای تزئین غذاها استفاده کنید. این تزئینات خوراکی را می‌توانید به صورت تازه یا خشک شده استفاده کنید و آنها را به صورت تکی یا ترکیبی در کنار غذا قرار دهید.
 
5. استفاده از ادویه‌ها و اسانس‌ها: ادویه‌ها و اسانس‌ها را می‌توانید برای تزئین غذاها استفاده کنید. می‌توانید از ادویه‌های رنگارنگ مانند زعفران، زرشک، دارچین و فلفل قرمز برای ایجاد جذابیت در ظاهر غذاها استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از اسانس‌های میوه‌ها و گیاهان مانند لیمو، نعناع، نارنج و زنجبیل برای افزودن عطر و طعم به غذاها استفاده کنید.
 
6. تغییر رنگ غذاها: می‌توانید با استفاده از رنگ‌های مختلف طبیعی، غذاها را جذاب‌تر کنید. برای مثال، می‌توانید از رنگ‌های طبیعی مانند پودر شوریجه، جوانه گندم، شوید و زعفران برای تغییر رنگ مواد غذایی استفاده کنید. با استفاده از این رنگ‌ها می‌توانید ظاهر منحصر به فردی به غذاها ببخشید.
 
7. استفاده از تکنیک‌های خاص: می‌توانید از تکنیک‌های خاصی مانند تزئین با خمیر قند، تزئین با خمیر نان، تزئین با خمیر شکلات یا استفاده از پاشنه‌های قابل چاپ برای تزئین غذاها استفاده کنید. این تکنیک‌ها می‌توانند به غذاها ظاهری بیشتر و دلچسب ببخشند.

8. تغییر در ارتفاع و ساختار غذا: می‌توانید با تغییر در ارتفاع و ساختار غذاها، آنها را جذاب‌تر کنید. می‌توانید از قوطی‌ها، ظروف شیشه‌ای، سینی‌ها و لوازم تزئینی دیگر برای ایجاد ارتفاع و تنوع در ظاهر غذاها استفاده کنید.
 
9. استفاده از شکل‌ها و نمادها: می‌توانید از شکل‌ها و نمادهای مختلف مانند قلب، ستاره، گل، حیوانات و غیره برای تزئین غذاها استفاده کنید. این شکل‌ها و نمادها می‌توانند به غذاها ظاهری جذاب و دلچسب ببخشند.
 
این راه‌ها تنها چند نمونه از روش‌هایی هستند که می‌توانید برای تغییر نحوه آرایش و تزئین غذاها استفاده کنید. با آزمایش و خلاقیت، می‌توانید روش‌های دیگری را کشف کنید و غذای خوشمزه خود را در مقابل مصرف کننده قرار دهید تا خاطره ای فراموش نشدنی برای او رقم بزنید.
 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :بازنشر این مطلب اختصاصی پایگاه خبری لقمه با ذکر منبع بلامانع است.

کد: 15514 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند بازدید: 178 ساعت: 8:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2 7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
3 تزیین جذاب هندوانه ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
4 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 ایده های تزئین حلوا برای سفره افطار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 تزیین خرما برای سفره افطار ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 آموزش ژله تخم مرغ رنگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
8 تزئین زیبای هفت سین متفاوت ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
9 آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
10 بازار کالاها ی شب یلدا/ سبد شب یلدا چقدر تمام می‌شود؟ ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
تخم مرغ آب پز یا سفیده آن؟ توصیه تمام متخصصان علم تغذیه و پزشكان این است كه تا می‌توانید مواد غذایی با کیفیت‌تر بخورید.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.