7 میلیون دلار اهدایی ژاپن برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به ایران چگونه هزینه می شود


پایگاه خبری لقمه: بنابر اطلاعیه برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد(WFP) در ایرانکمک 7 میلیون دلاری برای پاسخ به عملیات مقابله با همه گیری کووید-19 از طریق حمایت از کارکنان بخش سلامت ایران و نیز تقویت مقاومت جامعه پناهندگان استفاده خواهد شد.

عکس تزئینی است

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، روابط عمومی برنامه جهانی غذا از ایران در اطلاعیه ای از استقبال برنامه جهانی غذا از حمایت تاریخی دولت ژاپن برای پاسخگویی به همه گیری ویروس کرونا خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد  (WFP)در ایران بزرگترین حمایت مالی برای عملیات خود را از دولت ژاپن دریافت کرده است. برنامه جهانی غذا از این کمک 7 میلیون دلاری برای پاسخ به عملیات مقابله با همه گیری کووید-19 از طریق حمایت از کارکنان بخش سلامت ایران و نیز تقویت مقاومت جامعه پناهندگان استفاده خواهد کرد.

ایران یکی از کشورهایی است که به شدت در معرض همه گیری ویروس کرونا قرار گرفته است. شیوع این بیماری از 20 فوریه در کشور شروع شد و تا تاریخ 11 فروردین این ویروس جان بیش از 2 هزار نفر را گرفته و بیش از 30 هزار نفر، از جمله برخی از مقامات ارشد کشور را مبتلا کرده است.

نگار گرامی، نماینده برنامه جهانی غذا در جمهوری اسلامی ایران گفت: ما از دولت و مردم ژاپن به خاطر حمایت سخاوتمندانه شان از عملیات اضطراریمان در ایران تشکر می کنیم.

وی افزود: ظرفیت بالای پاسخگویی در شرایط بحرانی و تجربه کار میدانی باعث می شود تا این مبلغ به درستی و در زمان مناسب برای رفع نیازهای اقشار آسیب پذیر و پشتیبانی از شرکای اجرائیمان در راستای اهداف بشردوستانه استفاده شود.

برنامه جهانی غذا 60 درصد از این بودجه را صرف خرید تجهیزات حفاظت شخصی برای مصرف سه ماه بیش از 5 هزار کارمند و داوطلب جمعیت هلال احمر ایران که مسئولیت غربالگری افراد در مبادی ورودی شهر را بر عهده دارند، اختصاص داده است.

وسایل حفاظت شخصی شامل ماسک جراحی، ماسک N95 و لباس ایزوله است که طی روزهای آینده از انبار واکنش بشردوستانه سازمان ملل متحد در دبی به ایران ارسال خواهد شد. 40 درصد مابقی بودجه صرف حمایت از 31 هزار پناهنده افغان و عراقی که در مهمانشهرهای سراسر کشور زندگی می کنند، خواهد شد. پناهندگان کمک غذایی دریافت کرده تا اطمینان حاصل شود که در طی شیوع بیماری، نیازهای غذایی این گروه آسیب پذیر در سطح قابل قبولی حفظ می شود. برنامه جهانی غذا بخش کوچکی از این بودجه را صرف آموزش بهداشت شخصی برای دانش آموزان ساکن مهمانشهرها و خانوادههایشان خواهد کرد.

میتسوگو سایتو، سفیر ژاپن در ایران گفت:  ژاپن به عنوان دوست نزدیک ایران برای سالهای متمادی، بشدت نگران شیوع کووید-19 دراین کشور است. با توجه به شیوع جدی کووید-19 در ایران، دولت ژاپن مصمم است تا با تامین نیازهای فوری برای اقدامات متقابل از شیوع بیشتر این بیماری، نه تنها در ایران بلکه در سایر نقاط جهان جلوگیری کند به همین منظور، دولت ژاپن از اقدامات و فعالیتهای سازمانهای بین المللی برای مبارزه با ویروس کووید-19 در ایران پشتیبانی می کند. امیدوارم که این مشارکت بتواند سهمی در اجرای بهتر پروژه های مؤثر برای کنترل شیوع کووید-19 در ایران داشته باشد و از ادامه این فعالیتها حمایت کند.

برنامه جهانی غذا از زمان ورود نخستین پناهجویان از افغانستان و عراق در اواخر دهه 1980 ، به پناهندگان در ایران کمک می کند. اگرچه عمده تمرکز فعالیتهای این سازمان در ایران متوجه کمک رسانی به پناهندگان است،  WFP با شریک اجرایی خود، جمعیت هلال احمر ایران نیز همکاری می کند تا ظرفیت واکنش سریع دولت را در زمان بحران تقویت نماید.  در پی وقوع سیلهای مهیب در بهار و زمستان 1398، دولت ایران از برنامه جهانی غذا خواست تا از فعالیتهای پاسخگویی به سیل در استانهای خوزستان، لرستان و سیستان و بلوچستان حمایت کند.

 برنامه جهانی غذا سازمان ملل متحد بزرگترین سازمان بشردوستانه جهان است که به نجات جان انسان ها در شرایط اضطراری، ایجاد رفاه و حمایت از آینده پایدار برای افرادی که از درگیری، بالیای طبیعی و تأثیر تغییرات اقلیمی بهبود می یابند، می پردازد.

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14076 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين بازدید: 1997 ساعت: 6:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 «اندیشگاه شهر سالم» ایده‌ای که قابلیت طرح جهانی دارد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
4 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
5 واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران به اتاق تعاون غیرقانونی است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
6 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
9 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت