آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید


اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باشد روش هایی برای بهتر کردن مزه آب پیدا کنید. میوه ها و سبزیجات زیر را می تواند داخل پارچ آب انداخت و به آب مزه و طعم داد.

به گزارش لقمه، همه ما می دانیم که برای آنکه سالم بمانیم باید هر روز آب بنوشیم، ولی گاهی نوشیدن 8 لیوان آب برایمان سخت می شود. نوشیدن آب پوست را تمیز و مرطوب نگه می دارد و به مبارزه با آکنه کمک می کند. میوه ها و سبزیجات زیر را به آب نوشیدنی اضافه کنید تا نوشیدن 8 لیوان آب در روز برایتان لذتبخش و گوارا شود.


1. گریپ فروت

 
آیا تابحال به آب نوشیدنی گریپ فروت اضافه کرده اید؟ گریپ فروت آب را بسیار خوشمزه می کند. اگر در حال تلاش برای کاهش وزن هستید، چند تکه گریپ فروت به آب پارچ اضافه کنید زیرا اسیدیته آن بالاست و کالری کمی دارد. این بدان معناست که می توانید مزه اسیدی و ترش گریپ فروت را امتحان کنید بدون آنکه نگران جذب کالری باشید. به علاوه گریپ فروت سرشار از مواد غذایی گیاهی مانند لیکوپن، بتا کاروتن و ویتامین های آ و ث و همچنین انواع آنتی اکسیدان ها است. 

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

2. انگور

 
انگور سرشار از آنتی اکسیدان های سالم مانند فلاوونوئیدها و رزوراترول است. پیشنهاد می کنیم حبه های انگور را داخل قالب های یخ بیندازید و سپس تکه های یخ با مغ انگور را در آب بیندازید. بدین ترتیب مزه آن بهتر حس می شود و آب خنک با مزه انگور و کالری کم می نوشید.

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

3. لیمو

 
یکی از محبوب ترین میوه ها برای افزودن به آب نوشیدنی لیمو است. لیمو کالری کمی دارد و نوشیدن آب لیمویی باعث می شود که وزن کم کنید. چند تکه لیمو را به آب پارچ اضافه کنید و از مزه طراوت بخش لیموناد بدون قندها و کالری های اضافی لذت ببرید. به علاوه نوشیدن آب لیمویی به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می کند.

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

4. توت فرنگی

 
توت فرنگی مزه آب را شیرین می کند و با نوشیدن آن فوراً احساس طراوت و تازگی می کنید. اگر دوست دارید توت فرنگی را داخل دسرها، اسموتی ها، سالادهای میوه ای و ماست بریزید، قطعاً از مزه آن داخل آب نوشیدنی هم خوشتان می آید. توت فرنگی میوه بسیار سالمی است و به پیشگیری از بیماری قلبی، دیابت، یبوست، ریزش مو کمک می کند و همچنین حافظه را تقویت نموده و با سرطان مبارزه می کند. از آنجائیکه توت فرنگی سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث است، به کاهش سرعت پیری کمک می کند و پوست تان را بدون چروک نگه می دارد.

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

5. تمشک

 
تمشک حاوی فیبر، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها و فواید سلامتی متعددی است. تمشک موجب پائین آمدن سطح کلسترول خون و پیشگیری از بیماری قلبی می شود. همچنین می توانید تمشک را داخل قالب یخ بیندازید و تکه های یخ تمشکی را در پارچ آب بیندازید و از مزه آن لذت ببرید. 

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

6. خیار

 
خیار آب زیادی دارد و پر از ویتامین ب و مواد ضدسرطان مانند کافئیک اسید، لوتئین و فیستین است. شاید تابحال فکر نکرده بودید که می توانید خیار را به آب نوشیدنی اضافه کنید، ولی اگر چند میوه عالی وجود داشته باشد که مزه آب را بهتر کند، خیار یکی از آنهاست. چند برش خیار به آب اضافه کنید و فوراً مزه طراوت بخشی به آن بدهید. سعی کنید برش های نازکی از خیار به آب اضافه کنید.

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

7. لیمو ترش

 
با آنکه لیموترش سبز به اندازه لیمو برای اضافه کردن به آب مناسب نیست، ولی به آب مزه و طعم طراوت بخش مرکبات می دهد. می توانید ترکیبی از لیمو و لیموترش را به آب اضافه کنید. آنها را تکه تکه کنید یا چند قطره از آب آنها را در آب پارچ بریزید. 

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

8. نعناع

 
نعناع در واقع یک گیاه است و پیشنهاد می کنیم آن را به آب پارچ اضافه کنید. برگ های تازه و خوشبوی نعناع را به آب اضافه کنید و از طعم آب نعناعی لذت ببرید. می توانید مدتی آن را در یخچال بگذارید و به عنوان نوشیدنی خنک کم کالری در تابستان ها آن را بنوشید. 

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید
 

9. پرتقال

 
پرتقال مزه آب را عالی می کند. در واقع پرتقال مزه ای مشابه گریپ فروت دارد ولی شیرین تر است. اگر آب پرتقال دوست دارید ولی می خواهید وزن کم کنید، چند برش از پرتقال را به آب پارچ اضافه کنید تا مزه ای شبیه به آب پرتقال پیدا کند. پرتقال منبع خوبی از ویتامین ث است و به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می کند.

میوه ها و سبزیجاتی که می توانید به آب نوشیدنی اضافه کنید



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7100 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۰ مرداد بازدید: 4089 ساعت: 12:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
4 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
5 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
6 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
8 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
9 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  چرا مصرف پفک مضر است؟ مصرف غذاهای تنقلی همانند چیپس و پفك دارای اثرات جب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت