مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم خبر داد
تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از تصفیه خانه آب جدید استان گفت: برای تأمین آب شرب پایدار و عبور از بحران در شرایط اضطراری و تابستان سال جاری، تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، محمد احمدی جبلی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از سد پانزده خرداد و تصفیه خانه آب جدید قم گفت: همکاران سخت کوش صنعت آب استان، تمام تلاش و کوشش خود را به طور شبانه روزی به کار گرفتند تا تأمین آب شرب مردم شریف استان قم در شرایط اضطراری دچار مشکل نشود.

وی افزود: مردم باید نسبت به مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب با خادمین خود در شرکت آب منطقه‌ای قم و آبفای استان، همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.
 
احمدی جبلی بیان کرد: در جنگ تحمیلی چند روزه رژیم غاصب و کودکش صهیونیستی علیه کشور، همکاران صنعت آب استان با تمام توان برای حفاظت و تأمین آب شرب استان اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دادند.
 
وی گفت با توجه به اینکه در سال آبی جاری با کاهش بارندگی در استان مواجه بودیم، در تابستان شرایط سختی برای تأمین آب خواهیم داشت، از شهروندان درخواست داریم با شروع فصل گرما و ایام ماه محرم که مصارف آب افزایش خواهد یافت، با مدیریت مصرف و صرفه جویی در آب، شرایط عبور از این بحران را فراهم کنند.
 

مدیریت مصرف، راه عبور از بحران آب در تابستان جاری

 
همچنین احمدی جبلی در نشست مشترک با مدیران عامل، آب و فاضلاب و جهاد کشاورزی استان قم ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص تأمین آب در تابستان جاری و عبور از بحران،  گفت: استان در سال آبی جاری وضعیت بارندگی مناسبی نداشته و دچار بحران آب است.
 
احمدی جبلی افزود: وجود چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه‌های مجاز منجر به خالی شدن سفره‌های آب زیرمینی شده که به دنبال آن فرونشست اتفاق افتاده است.
 
وی در پایان تصریح کرد: عدم مدیریت منابع آبی موجود باعث بحران شدید در قم خواهد شد و تنها راه عبور از بحران در تابستان جاری مدیریت صحیح و درست از منابع آبی موجود است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15850 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 245 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
7 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
8 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
اشتباهاتی که پس از یک وعده پرخوری مرتکب می شوید برای اینکه پرخوری تان را جبران کنید سعی می کنید در روزهای آتی کمتر بخورید. بهتر است که بدانید در اشتباه هستید و نیازی نیست احساس گناه کنید. به جای انجامکارهای غیرعادی موارد زیر را بخوانید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.