مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم خبر داد
تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از تصفیه خانه آب جدید استان گفت: برای تأمین آب شرب پایدار و عبور از بحران در شرایط اضطراری و تابستان سال جاری، تلاش‌های شبانه روزی در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، محمد احمدی جبلی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم در بازدید از سد پانزده خرداد و تصفیه خانه آب جدید قم گفت: همکاران سخت کوش صنعت آب استان، تمام تلاش و کوشش خود را به طور شبانه روزی به کار گرفتند تا تأمین آب شرب مردم شریف استان قم در شرایط اضطراری دچار مشکل نشود.

وی افزود: مردم باید نسبت به مدیریت مصرف و صرفه جویی در مصرف آب با خادمین خود در شرکت آب منطقه‌ای قم و آبفای استان، همراهی و همکاری لازم را داشته باشند.
 
احمدی جبلی بیان کرد: در جنگ تحمیلی چند روزه رژیم غاصب و کودکش صهیونیستی علیه کشور، همکاران صنعت آب استان با تمام توان برای حفاظت و تأمین آب شرب استان اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دادند.
 
وی گفت با توجه به اینکه در سال آبی جاری با کاهش بارندگی در استان مواجه بودیم، در تابستان شرایط سختی برای تأمین آب خواهیم داشت، از شهروندان درخواست داریم با شروع فصل گرما و ایام ماه محرم که مصارف آب افزایش خواهد یافت، با مدیریت مصرف و صرفه جویی در آب، شرایط عبور از این بحران را فراهم کنند.
 

مدیریت مصرف، راه عبور از بحران آب در تابستان جاری

 
همچنین احمدی جبلی در نشست مشترک با مدیران عامل، آب و فاضلاب و جهاد کشاورزی استان قم ضمن بحث و تبادل نظر در خصوص تأمین آب در تابستان جاری و عبور از بحران،  گفت: استان در سال آبی جاری وضعیت بارندگی مناسبی نداشته و دچار بحران آب است.
 
احمدی جبلی افزود: وجود چاه‌های غیرمجاز و اضافه برداشت از چاه‌های مجاز منجر به خالی شدن سفره‌های آب زیرمینی شده که به دنبال آن فرونشست اتفاق افتاده است.
 
وی در پایان تصریح کرد: عدم مدیریت منابع آبی موجود باعث بحران شدید در قم خواهد شد و تنها راه عبور از بحران در تابستان جاری مدیریت صحیح و درست از منابع آبی موجود است.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15850 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير بازدید: 75 ساعت: 3:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
2 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
5 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
8 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
9 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کنید.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
چرا در رستوران‌ها و هتل‌های ایرانی غذاهای محلی عرضه نمی‌شود؟ یک فعال حوزه گردشگری معتقد است غذای ایرانی نه تنها چیزی از غذاهای کشورهای مشهور کم ندارد، بلکه حرف بسیاری برای گفتن دارد اما گردشگری ایران متولی ندارد و هر روز شاهد یک مدیر و یک تصمیم است.