ایتالیایی‌ها جلوی سیاه شدن سیب را گرفتند


محققان با دستکاری ژن میوه ها موفق به تولید میوه های متفاوتی شده‌اند که نه تنها دارای خواص متفاوتی نسبت به میوه های معمولی هستند بلکه مدت نگهداری آنها نیز افزایش یافته است.

به گزارش لقمه، محققان ایتالیایی با دستکاری ژن های میوه موفق به تغییر مواد تشکیل دهنده و همینطور کیفیت میوه ها شده اند که می تواند مسیر جدیدی را پیش روی آنها قرار دهد زیرا پیش از این محققان به دنبال تزریق مایعات یا ژن های خارجی به میوه ها بودند تا بتوانند کیفیت یا مواد تشکیل دهنده میوه ها را تغییر دهند. اما با گسترش تحقیقات به راه حلی مبنی بر دستکاری ژنتیکی میوه ها دست یافتند.

این روش به نسبت تزریق ژن ها به صورت خارجی در میوه ها کاملا طبیعی است و طعم میوه جدید تفاوتی با میوه های معمولی ندارد. دستکاری ژنتیکی میوه ها Genetically Modified Organism به محققان اجازه می دهد تا موز را با طعمی سرشار از ویتامین A میل کرده یا سیبی تولید کنند که در اثر برش یا نصف شدن قهوه ای نشود!

محققان ایتالیایی اعلام کرده اند:"ما به دنبال استفاده از فناوری بیوتکنولوژی در بخش های مختلف زندگی هستیم. استفاده از ژن های خارجی یا تزریق ژن های متفاوت به میوه ها تنها یکی از بخش های تحقیقات ما را شامل می شود."

بسیاری از مردم این کره خاکی قدرت مالی مناسبی برای خرید چندین میوه را نداشته و محققان به دنبال این راه حل هستند تا بتوانند ویتامین ها و همینطور موادمعدنی مورد نیاز روزانه بدن را با تغییرات ژنتیکی و با میل یک میوه فراهم کنند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مهر

کد: 7157 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2074 ساعت: 12:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت