ایتالیایی‌ها جلوی سیاه شدن سیب را گرفتند


محققان با دستکاری ژن میوه ها موفق به تولید میوه های متفاوتی شده‌اند که نه تنها دارای خواص متفاوتی نسبت به میوه های معمولی هستند بلکه مدت نگهداری آنها نیز افزایش یافته است.

به گزارش لقمه، محققان ایتالیایی با دستکاری ژن های میوه موفق به تغییر مواد تشکیل دهنده و همینطور کیفیت میوه ها شده اند که می تواند مسیر جدیدی را پیش روی آنها قرار دهد زیرا پیش از این محققان به دنبال تزریق مایعات یا ژن های خارجی به میوه ها بودند تا بتوانند کیفیت یا مواد تشکیل دهنده میوه ها را تغییر دهند. اما با گسترش تحقیقات به راه حلی مبنی بر دستکاری ژنتیکی میوه ها دست یافتند.

این روش به نسبت تزریق ژن ها به صورت خارجی در میوه ها کاملا طبیعی است و طعم میوه جدید تفاوتی با میوه های معمولی ندارد. دستکاری ژنتیکی میوه ها Genetically Modified Organism به محققان اجازه می دهد تا موز را با طعمی سرشار از ویتامین A میل کرده یا سیبی تولید کنند که در اثر برش یا نصف شدن قهوه ای نشود!

محققان ایتالیایی اعلام کرده اند:"ما به دنبال استفاده از فناوری بیوتکنولوژی در بخش های مختلف زندگی هستیم. استفاده از ژن های خارجی یا تزریق ژن های متفاوت به میوه ها تنها یکی از بخش های تحقیقات ما را شامل می شود."

بسیاری از مردم این کره خاکی قدرت مالی مناسبی برای خرید چندین میوه را نداشته و محققان به دنبال این راه حل هستند تا بتوانند ویتامین ها و همینطور موادمعدنی مورد نیاز روزانه بدن را با تغییرات ژنتیکی و با میل یک میوه فراهم کنند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :مهر

کد: 7157 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2267 ساعت: 12:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  خواص درمانی کلم بروکلی یک متخصص آسیب شناسی سلولی گفت: مصرف کلم بروکلی از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.