هشدار!
خوردن تُن‌ماهی برای زنان باردار ممنوع


متخصصان سلامت به زنان حامله هشدار دادند که از مصرف هر نوع تن ماهی اجتناب کنند.

به گزارش لقمه، متخصصان سلامت دریافتند میزان جیوه موجود در محصولات تن ماهی به حدی بالاست که تمام زنان حامله، شیرده و زنانی که قصد حامله شدن دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.

«جین هالوران»، مدیر طرح سیاست‌های غذایی اتحادیه مشتریان آمریکا می‌گوید: ما همیشه نسبت به مصرف تن ماهی نگرانی داشته‌ایم و اکنون به زنان توصیه می‌کنیم از خوردن هر گونه تن ماهی خودداری کنند.

این هشدار، دستورالعمل جدیدی را که از سوی آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) منتشر شده را تاحدودی نقض می‌کند. در این دستورالعمل برای نخستین بار اعلام شده که زنان حامله مصرف هفتگی ماهی خود را تا حداقل ممکن ادامه دهند. پس از آنکه مطالعات تایید کرد از هر پنج زن حامله، یک زن از خوردن ماهی اجتناب می‌کند، FDA مجبور به انتشار دستورالعمل جدید شد.

«استفن اوستروف»، کارشناس FDA در بیانیه‌ای اعلام کرد: یافته‌های جدید نشان می‌دهد محدود کردن یا اجتناب از مصرف ماهی در طول حاملگی یا سال‌های نخست کودکی به معنای از دست دادن ریزمغذی‌های حیاتی است که تاثیر قابل توجهی در رشد و نمو بدن انسان دارند.

وی افزود: زنان حامله همچنان می‌توانند به جای تن ماهی به میزان توجیه شده یعنی حدود 226 الی 340 گرم ماهی در هفته مصرف کنند. این گزینه‌ها شامل ماهی آزاد، میگو و «تیلاپیا» می‌شوند که همه آنها سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا-3 هستند.

اما در مورد مصرف تن ماهی متخصصان همچنان هشدار می‌دهند که از مصرف تمام اشکال تن ماهی اجتناب شود چرا که یافته‌های جدید نشان می‌دهد 20 درصد از تن ماهی‌های آزمایش شده در سال 2005 میلادی دو برابر بیش از میانگین‌های مجاز تعیین‌شده از سوی FDA محتوی جیوه هستند. این حجم بالای آلودگی جیوه باعث می‌شود که خریداران نتوانند تشخیص دهند کدام نوع تن ماهی دارای میزان جیوه متعادل و بی‌خطری است.

به گزارش ساینس‌ورلدریپورت، جیوه باعث آسیب زدن به بسیاری از اعضای بدن نظیر ریه، کلیه و سیستم عصبی می‌شود. جیوه به ویژه در زنان حامله باعث بروز آسیب مغزی، شنوایی و مشکلات بینایی در نوزادان آنها می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از : ایسنا

کد: 7192 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور بازدید: 1747 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
10 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
11 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌حل فرار از دندان‌ های زرد یک دندانپزشک گفت: اصلی‌ترین رکن حفظ رنگ طبیعی دندا...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود! پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
نگاهی به غذا و تغذیه از منظر اسلامی این مقاله توسط مصطفی آخوندی،عضو هیاءت علمی پژوهشکده تحقیقات اسلامی نگاشته شد که در صفحه 175 نشریه حصون در بهار 1387 منتشر شده است.
آنچه باید درباره خوراک مرغ بدانید آیا جگر مرغ حاوی هورمون است؟ پوست مرغ باعث افزایش موهای زائد می‌شود؟ مصرف سنگدان برای مبتلایان به بیماری‌های التهابی خطر دارد؟ مضرات بال و گردن مرغ در چیست؟ این‌كه می‌گویند پای مرغ باعث غضروف‌سازی می‌شود، صحت دارد؟ اصلا چرا كارشناسان تغذیه و متخصصان صنایع غذایی خوردن فرآورده‌های جانبی طیور را زیاد توصیه نمی‌كنند؟
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.