هشدار!
خوردن تُن‌ماهی برای زنان باردار ممنوع


متخصصان سلامت به زنان حامله هشدار دادند که از مصرف هر نوع تن ماهی اجتناب کنند.

به گزارش لقمه، متخصصان سلامت دریافتند میزان جیوه موجود در محصولات تن ماهی به حدی بالاست که تمام زنان حامله، شیرده و زنانی که قصد حامله شدن دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند.

«جین هالوران»، مدیر طرح سیاست‌های غذایی اتحادیه مشتریان آمریکا می‌گوید: ما همیشه نسبت به مصرف تن ماهی نگرانی داشته‌ایم و اکنون به زنان توصیه می‌کنیم از خوردن هر گونه تن ماهی خودداری کنند.

این هشدار، دستورالعمل جدیدی را که از سوی آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) و سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) منتشر شده را تاحدودی نقض می‌کند. در این دستورالعمل برای نخستین بار اعلام شده که زنان حامله مصرف هفتگی ماهی خود را تا حداقل ممکن ادامه دهند. پس از آنکه مطالعات تایید کرد از هر پنج زن حامله، یک زن از خوردن ماهی اجتناب می‌کند، FDA مجبور به انتشار دستورالعمل جدید شد.

«استفن اوستروف»، کارشناس FDA در بیانیه‌ای اعلام کرد: یافته‌های جدید نشان می‌دهد محدود کردن یا اجتناب از مصرف ماهی در طول حاملگی یا سال‌های نخست کودکی به معنای از دست دادن ریزمغذی‌های حیاتی است که تاثیر قابل توجهی در رشد و نمو بدن انسان دارند.

وی افزود: زنان حامله همچنان می‌توانند به جای تن ماهی به میزان توجیه شده یعنی حدود 226 الی 340 گرم ماهی در هفته مصرف کنند. این گزینه‌ها شامل ماهی آزاد، میگو و «تیلاپیا» می‌شوند که همه آنها سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب ضروری امگا-3 هستند.

اما در مورد مصرف تن ماهی متخصصان همچنان هشدار می‌دهند که از مصرف تمام اشکال تن ماهی اجتناب شود چرا که یافته‌های جدید نشان می‌دهد 20 درصد از تن ماهی‌های آزمایش شده در سال 2005 میلادی دو برابر بیش از میانگین‌های مجاز تعیین‌شده از سوی FDA محتوی جیوه هستند. این حجم بالای آلودگی جیوه باعث می‌شود که خریداران نتوانند تشخیص دهند کدام نوع تن ماهی دارای میزان جیوه متعادل و بی‌خطری است.

به گزارش ساینس‌ورلدریپورت، جیوه باعث آسیب زدن به بسیاری از اعضای بدن نظیر ریه، کلیه و سیستم عصبی می‌شود. جیوه به ویژه در زنان حامله باعث بروز آسیب مغزی، شنوایی و مشکلات بینایی در نوزادان آنها می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از : ایسنا

کد: 7192 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور بازدید: 1801 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
4 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
9 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 تولید ۵۰۰ کیلو خاویار در لرستان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
11 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  بهترین وقت برای نوشیدن قهوه یا چای چه زمانی است؟ به گفته استیون میلر که دانشجوی دکترای عصب‌شناسی اس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت