لاغری با آب كرفس صحت ندارد


مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه مشهد گفت:آب كرفس باعث كاهش آب بدن می‌شود و چربی بدن را نمی‌سوزاند فقط آب بدن را كاهش می‌دهد.

به گزارش لقمه،  زهرا اباصلتی مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی مشهد در گفتگویی گفت:‌ آب كرفس به این علت موجب لاغری می‌شود زیرا بیش از حد پتاسیم دارد و نقشی كه ایفا می‌كند افزایش ادرار در افراد است و البته باید متذكر شد از بسیار مصرف كردن آب و یا عرق كرفس خود داری شود زیرا مضر است و آب بدن را كاهش می‌دهد.

وی افزود: افراد عامی باید بدانند كه آب كرفس آب بدن را كاهش می‌دهد و در واقع چربی بدن را نمی‌سوزاند و البته آب كرفس در هورمون‌های بدن نقش بسیار بدی را می‌گذارد. 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4325 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۷ تير بازدید: 2575 ساعت: 1:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 به اسم روغن زیتون صابون به مردم فروخته می شود! ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
2 مصرف7 موادغذایی برای مفابله با استرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
3 با خوردن پوست موز سلامت روده هایتان را تضمین کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
4 با خوردن سالاد کاسنی از آلزایمر جلوگیری کنید ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
5 سازمان غذا و دارو: کنسروها مواد نگهدارنده ندارند ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
6 با چه غذایی میتوان ریسک آلرژِی غذایی نوزادان را کاهش داد ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
7 افزایش احتمال بروز سکته مغزی با مصرف گوشت قرمز ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
8 میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
9 خورش آلو هویج ‌غذای پیشنهادی مشهدی‌ها ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
10 باحذف گوشت از منو غذایی چه اتفاقی در بدنمان می افتد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي
11 ۸۷ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شد ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

  آیا رژیم اهالی قطب شمال را امتحان کرده اید؟ رژیم غذایی که مخصوص اهالی شمالی جهان است سبب کاهش ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آرتروز را با تغذیه کنترل کنید میوه ها و سبزی ها به ویژه آنهایی که رنگ تیره دارند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی فراوانی می باشند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.
چه افرای در معرض خطر سلیاک قرار دارند؟ پایگاه خبری لقمه: پبیماران مبتلا به سلیاک تظاهرات بالینی گسترده ای دارند و میتوانند موارد بدون علامت (خاموش) تا کاملا علامت دار (همراه با علائم اشکار بالینی) را شامل شوند.
لبنیات کم چرب بهتر است یا پر چرب؟ یك متخصص تغذیه گفت: هر چه میزان چربی محصولات لبنی كمتر باشد، كلسیم آن بهتر جذب می شود.

حامیان