قطع آب شرب مشترکان پرمصرف تهرانی آغاز شد/قطع آب به مدت ٧ ساعت


معاون درآمد و مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: قطع آب شرب مشترکان پرمصرف تهرانی از امروز و پس از پایان یافتن مهلت یک‌ماهه این شرکت برای اصلاح رفتار مصرف این مشترکان آغاز شد.

به گزارش لقمه، سید رسول باقری در گفت و گویی  گفت: از امروز آب شرب ٣٠٥٧ مشترک پرمصرف پس از پایان یافتن مهلت یک‌ماهه این شرکت برای اصلاح رفتار مصرف این مشترکان قطع می شود.

وی افزود: محدودیت قطع آب به مدت ٧ ساعت در روز برای آن دسته از مشترکانی است که بیش از ٥٠ متر مکعب آب در یک دوره مصرف می‌کنند.

به گفته وی ،٧٠ درصد این مشترکان در مناطق یک تا ٦ شهرداری تهران سکونت دارند.

باقری با بیان اینکه ٢٢ درصد از مشترکان تهرانی بیش از ٢٠ مترمکعب در ماه مصرف می‌کنند گفت: ٣٥ درصد از آب تهران توسط این گروه مصرف می‌شود.

شهر تهران دارای سه میلیون و ٤٠٠ مشترک آب است که از این میزان سه میلیون و ٢٠٠ مشترک، خانگی هستند.

از عمده‌ترین موارد مصرف نامتعارف آب می‌توان به رفتار مصرفی نادرست مشترکان و نیز بالا بودن متراژ عرصه و اعیان منازل مسکونی اشاره کرد.

پیشتر مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرده بود حدود ٣٠٠٠ مشترک بالای ٥٠ مترمکعب در شهر تهران مصرف آب آنها بیش از 5 برابر بیش‌تر از الگوی مصرف یعنی ٢٠ متر مکعب است شناسایی شده اند.

*گام مثبت آبفای استان تهران برای کاهش مصرف آب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با توجه به نزدیک شدن به فصل پاییز و اینکه همواره آبفای استان تهران این فصل را سخت تر از فصل تابستان پیش بینی کرده بود به نظر می رسد محدود کردن مصرف آب مشترکان پرمصرف گام خوبی برای کاهش مصرف در فصل پاییز باشد.

پیش‌تر نیز شرکت آبفای استان تهران آب شرب ٣٠٠ مشترک بالای ٢٠٠ مترمکعب آب را به مدت هفت ساعت در روز قطع کرده بود.

*700 هزار مشترک پرمصرف اخطار کتبی گرفته اند

گفته می شود در چند ماه گذشته از سوی آبفای استان تهران برای ٧٠٠ هزار مشترک پرمصرف اخطار کتبی ارسال شده است.

از این تعداد مشترک پرمصرف حدود ٩٠٠٠ مشترک بالاتر از ٤٠ متر مکعب و ٣٠٠٠ مشترک نیز بالاتر از ٥٠ متر مکعب در یک دوره آب مصرف کرده‌اند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :فارس

کد: 7305 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2541 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  6 چیز بدی که در واقع برای تان خوب است! اگر تاکنون تحت تاثیر عقاید و باورهایی از قبیل آنچه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...
پوستى بدون چروک با ده ماده غذایى بسیارى از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر مى دانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذاى ما مرتبط است.
باورهای غلط درباره رژیم های غذایی امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.
عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.