قطع آب شرب مشترکان پرمصرف تهرانی آغاز شد/قطع آب به مدت ٧ ساعت


معاون درآمد و مشترکان شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: قطع آب شرب مشترکان پرمصرف تهرانی از امروز و پس از پایان یافتن مهلت یک‌ماهه این شرکت برای اصلاح رفتار مصرف این مشترکان آغاز شد.

به گزارش لقمه، سید رسول باقری در گفت و گویی  گفت: از امروز آب شرب ٣٠٥٧ مشترک پرمصرف پس از پایان یافتن مهلت یک‌ماهه این شرکت برای اصلاح رفتار مصرف این مشترکان قطع می شود.

وی افزود: محدودیت قطع آب به مدت ٧ ساعت در روز برای آن دسته از مشترکانی است که بیش از ٥٠ متر مکعب آب در یک دوره مصرف می‌کنند.

به گفته وی ،٧٠ درصد این مشترکان در مناطق یک تا ٦ شهرداری تهران سکونت دارند.

باقری با بیان اینکه ٢٢ درصد از مشترکان تهرانی بیش از ٢٠ مترمکعب در ماه مصرف می‌کنند گفت: ٣٥ درصد از آب تهران توسط این گروه مصرف می‌شود.

شهر تهران دارای سه میلیون و ٤٠٠ مشترک آب است که از این میزان سه میلیون و ٢٠٠ مشترک، خانگی هستند.

از عمده‌ترین موارد مصرف نامتعارف آب می‌توان به رفتار مصرفی نادرست مشترکان و نیز بالا بودن متراژ عرصه و اعیان منازل مسکونی اشاره کرد.

پیشتر مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران تصریح کرده بود حدود ٣٠٠٠ مشترک بالای ٥٠ مترمکعب در شهر تهران مصرف آب آنها بیش از 5 برابر بیش‌تر از الگوی مصرف یعنی ٢٠ متر مکعب است شناسایی شده اند.

*گام مثبت آبفای استان تهران برای کاهش مصرف آب

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با توجه به نزدیک شدن به فصل پاییز و اینکه همواره آبفای استان تهران این فصل را سخت تر از فصل تابستان پیش بینی کرده بود به نظر می رسد محدود کردن مصرف آب مشترکان پرمصرف گام خوبی برای کاهش مصرف در فصل پاییز باشد.

پیش‌تر نیز شرکت آبفای استان تهران آب شرب ٣٠٠ مشترک بالای ٢٠٠ مترمکعب آب را به مدت هفت ساعت در روز قطع کرده بود.

*700 هزار مشترک پرمصرف اخطار کتبی گرفته اند

گفته می شود در چند ماه گذشته از سوی آبفای استان تهران برای ٧٠٠ هزار مشترک پرمصرف اخطار کتبی ارسال شده است.

از این تعداد مشترک پرمصرف حدود ٩٠٠٠ مشترک بالاتر از ٤٠ متر مکعب و ٣٠٠٠ مشترک نیز بالاتر از ٥٠ متر مکعب در یک دوره آب مصرف کرده‌اند.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :فارس

کد: 7305 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور بازدید: 2598 ساعت: 4:31 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تركیب فست فود با قهوه كشنده است لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...

  تشعشعات مایکروویو در غذا باقی نمی ماند مایکروویو در مقابل سیستم های سنتی پخت ارجحیت بیشتر...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژی‌زا ۳۰ درصد ضربان قلب را افزایش داده و باعث ایجاد ریتم غیرطبیعی ضربان می‌شود؛ ریتم غیر طبیعی ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته و مرگ افراد شود. در عین حال افزایش فشار خون و بلوغ زودرس هم از دیگر عوارض این دسته از نوشیدنیهای محبوب است.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
اگر فرزند قد بلند می خواهید، بخوانید مادرانی که در دوران بارداری شیر مصرف می‌کنند، کودکانی قد بلندتر به دنیا می‌آورند.