شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزه‌تر شود!


پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن شکلات آن هم زمانی که با شخص دیگری قسمت کرده باشید، لذت بسیار زیادی را برایتان به ارمغان می‌آورد و طعم آن را خوشمزه‌تر می‌کند!

به گزارش لقمه، مردم معمولا برای مشاهده یک غروب زیبا، مسابقه فوتبال، یک منظره حیرت‌آور و یا فیلم‌های کمدی همدیگر را دعوت به دیدن می‌کنند و به گونه‌ای دوست دارند که تجربه خود را با دیگران قسمت کنند.

به منظور این پژوهش محققان از گروهی خواستند تا شکلات خوش طعمی را با دیگری قسمت کرده و در یک آنِ واحد آن را مصرف کنند و هدف این بود تا درک کنند که آیا پدیده اشتراک‌گذاری خوردنی‌ها نیز می‌تواند بر روی رفتار و طعم تاثیر بگذارد یا خیر.

تمامی شرکت کنندگان ادعا کردند حتی با وجودی که با شریک شکلاتی خود کلمه‌ای صحبت نکردند، حس خوردن شکلات برایشان تشدید شده و طعم آن را قوی‌تر احساس کردند!

در همین تحقیق، پژوهشگران از گروهی دیگر خواستند تا همین تجربه مشابه را با شکلاتی بد طعم داشته باشند؛ تمامی این افراد نیز عنوان کردند که بد طعمی شکلات هنگامی که با کسی شریک شده بودند برایشان بیشتر شده بود.

محققان می‌گویند علت بروز این امر می‌تواند این باشد که زمانی که فرد دیگری کاری را در عین واحد با ما تجربه می‌کند، تمرکزها بر روی محرک بیشتر شده و به هین علت فزونی تاثیر واقعه بر تجربه‌گرها بیشتر می‌شود.

این پژوهش در مجله Psychological science منتشر شده است.
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7347 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور بازدید: 2290 ساعت: 6:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
تأثیر شکلات در افزایش قدرت مغز تحقیقات جدید دانشمندان مصرف شکلات را با تعداد برندگان جایزه نوبل در یک کشور مرتبط دانسته و نشان داده است که مصرف شیرینی می تواند به قدرت مغز بیافزاید.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.