مواد لازم:
ژله آلوورا
خامه به اندازه دو قاشق غذاخوری و رنگ شده با زرد و قرمز برای هر رنگ
ابزار سفره آرایی یا کارد که در این صورت گلبرگها سر تیزی خواهد داشت
طرز تهیه:
وسط ژله را حفره ای ایجاد میکنیم. اکنون سوزن سرنگ را برداشته و آن را با خامه زرد پر می کنیم.
سپس سوزن را وصل کرده بصورت عمود انرا وارد ژله کرده و کمی فشار داده تا رنگ زرد از سوزن خارج شده و همینطور که دست خود را بالاتر می آوریم پرچم ها شکل پیدا کند.
در گودی که ایجاد کرده بودیم خامه قرمز رنگ میریزیم البته نه انقدر که از حفره بیرون بریزد.
حالا با ابزار یا چاقو در زاویه نزدیک به پرچمها فشار اورده و رنگ حفره را داخلش هدایت میکنیم,و دقت داشته باشید چاقو را بیشتر از پرچم ها وارد ژله نکنید.
یک ردیف را به همین شکل می زنیم.
در ردیف بعدی ابزار را همان طور در ژله فرو می بریم با این تفاوت که بین گلبرگهای قبلی را پر کرده و زاویه ابزار بازتر و نزدیک به سطح ژله است.
بعد از اینکه ردیف دوم هم پر شد حفره را با دستمال کاغذی خیس پاک می کنیم.
اکنون از باقی ژله روی کار ریخته تا ببندد و برمی گردانیم.
آموزش از نساء ضربتی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه