مواد لازم:
ژله چند بسته در چند رنگ
ظرف مستطیلی کشیده
بستنی وانیلی به مقدار لازم
روش تهیه:
آب جوش تهیه کنید و بعد از آن ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه پودر ژله در آب جوش خوب حل و یکدست شد، یک لیوان بستنی به آن اضافه کنید.
نکته: دقت کنید که بستنی کاملا با محلول، مخلوط شود اما آن را زیاد هم نزنید و با قاشق آن را له کنید.
منظور از ظرف مناسب، ظرفی است که کشیده باشد و سطح گسترده تری داشته باشد. روی آن سلفون بکشید و ژله بستنی را روی سلفون بریزید.
این محلول تنها 30 تا 45 دقیقه در یخچال بماند، کاملا خود را می گیرد. ژله بستنی را بیرون بیاورید و نوارهای یک الی دو سانتی برش دهید و سپس آن را رول کنید.
بعد از اینکه رول ها آماده شد، آنها را در یخچال بگذارید و بعد می توانید آن را سرو کنید.
دستور از آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست