پُلُمبیر، یک دسر ساده


لقمه: پلمبیر یك نوع بستنی است که بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه :

    تخم مرغ                       پنج عدد
    پودرقند                         1/4پیمانه
    وانیل                            1/4قاشق چایخوری
    خامه فرم گرفته               دو پیمانه
    نسكافه                        دو قاشق سوپخوری
    آب گرم                          یك قاشق سوپخوری
    پودركاكائو                       یك تا دو قاشق سوپخوری
    شكلات چیپسی              به مقدار كافی
    بادام پرك و پودر كاكائو        برای تزیین به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

قالب پاند كیك را با نایلون بپوشانید و به مدت یك ساعت داخل فریزر قرار دهید تا كاملا خنك شود. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا كرده زرده‌ها را با نیمی از پودرقند و وانیل بزنید تا سفید و كشدار شود. سفیده‌ها را نیز بزنید تا خشك و سفید شود و در هنگام زدن باقی پودرقند را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید تا كاملا فرم بگیرد. خامه، سفیده و زرده را با هم تركیب كنید. حالا مواد را به سه قسمت تقسیم نموده نسكافه را در آب گرم حل كرده یك قسمت از مواد را با نسكافه مخلوط كنید، قسمت دیگر را با پودركاكائو و باقیمانده را سفید نگه دارید. پلمبیر ساده را داخل ظرف ریخته و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار داده تا ببندد در این فاصله دو رنگ دیگر را در یخچال نگه دارید پس از بسته شدن پلمبیر روی آن شكلات بپاشید. سپس مایع نسكافه را روی آن ریخته مجددا 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا بسته شود. دوباره روی آن شكلات پاشیده و قسمت شكلاتی را روی آن بریزید، نهایتا دسر را به مدت 12 ساعت در داخل فریزر قرار دهید و موقع سرو در ظرف برگردانده و نایلون را بردارید.

نكته: در صورت دلخواه می‌توانید از انواع میوه گلسه و مغزها در این دسر استفاده كنید.

 

 آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 759 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 17017 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


منا

سلام من درست کردم واقعا عالی میشه ممنون
آنا

ببخشيد نتوانستم درست بفهمم خوب شرح نداديد اما ظاهرن خوشمزهمي آيد
دثیش

عالی بود خیلی مممممممنون
roza

عااااااااااااااالی بود راحت و ساده و خوشمزه

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  دزدان انرژی را بشناسید لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هنگام آلودگی هوا چه بخوریم و بنوشیم؟ یک متخصص طب سنتی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود که برای دفع سموم ناشی از آلودگی هوا، آبمیوه‌های طبیعی مصرف کنند و همچنین با مصرف لبنیات تازه به ویژه شیر می‌توانند دفع سموم را در بدن بهتر کنند تا کمتر دچار عوارض آلودگی هوا همچون تنگی نفس و با نارسایی قلبی شوند.
راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.
مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.
یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان پایگاه خبری لقمه: آیا محدودیت فروش نان واقعیت دارد؟ قرار است صحت و سقم این موضوع در کارگروه آرد و نان طی روزهای آتی با حضور سازمان های متولی و تشکل های بخش خصوصی مورد بررسی قرار گیرد.