پُلُمبیر، یک دسر ساده


لقمه: پلمبیر یك نوع بستنی است که بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه :

    تخم مرغ                       پنج عدد
    پودرقند                         1/4پیمانه
    وانیل                            1/4قاشق چایخوری
    خامه فرم گرفته               دو پیمانه
    نسكافه                        دو قاشق سوپخوری
    آب گرم                          یك قاشق سوپخوری
    پودركاكائو                       یك تا دو قاشق سوپخوری
    شكلات چیپسی              به مقدار كافی
    بادام پرك و پودر كاكائو        برای تزیین به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

قالب پاند كیك را با نایلون بپوشانید و به مدت یك ساعت داخل فریزر قرار دهید تا كاملا خنك شود. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا كرده زرده‌ها را با نیمی از پودرقند و وانیل بزنید تا سفید و كشدار شود. سفیده‌ها را نیز بزنید تا خشك و سفید شود و در هنگام زدن باقی پودرقند را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید تا كاملا فرم بگیرد. خامه، سفیده و زرده را با هم تركیب كنید. حالا مواد را به سه قسمت تقسیم نموده نسكافه را در آب گرم حل كرده یك قسمت از مواد را با نسكافه مخلوط كنید، قسمت دیگر را با پودركاكائو و باقیمانده را سفید نگه دارید. پلمبیر ساده را داخل ظرف ریخته و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار داده تا ببندد در این فاصله دو رنگ دیگر را در یخچال نگه دارید پس از بسته شدن پلمبیر روی آن شكلات بپاشید. سپس مایع نسكافه را روی آن ریخته مجددا 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا بسته شود. دوباره روی آن شكلات پاشیده و قسمت شكلاتی را روی آن بریزید، نهایتا دسر را به مدت 12 ساعت در داخل فریزر قرار دهید و موقع سرو در ظرف برگردانده و نایلون را بردارید.

نكته: در صورت دلخواه می‌توانید از انواع میوه گلسه و مغزها در این دسر استفاده كنید.

 

 آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 759 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۸ اسفند بازدید: 16806 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


منا

سلام من درست کردم واقعا عالی میشه ممنون
آنا

ببخشيد نتوانستم درست بفهمم خوب شرح نداديد اما ظاهرن خوشمزهمي آيد
دثیش

عالی بود خیلی مممممممنون
roza

عااااااااااااااالی بود راحت و ساده و خوشمزه

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی در مورد مصرف ماکارونی می‌توانید به جای گوشت از سویا برای افزایش پروتئین ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
با اشتها و گرسنگی کاذب چه کنیم؟ انرژی‌تان پایین آمده، شکمتان به سر و صدا افتاده است و اخلاقتان هم از یک فرد مهربان و دوست‌داشتنی به فردی عصبی و تندمزاج تبدیل شده‌. گرسنگیتان تبدیل به عصبانیت شده است. این اتفاق برای همه ما افتاده است و می‌دانیم که اصلاً وضعیت خوبی نیست.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
لاین ایرانی نیازمند یاری ایرانیان/رقیب سالم نژاد انگلیسی مدیر کل تامین دام شرکت پشتبانی با تاکید بر عزم راسخ مجریان و متخصصان داخلی برای اصلاح روند تولید و مصرف گوشت مرغ، تصریح کرد با بازگرداندن نژاد ایرانی آرین به گستره تولید و همراهی عموم مصرف کنندگان، بساط مرغ‌های غول پیکر وارداتی برچیده خواهد شد.