مواد اولیه :
تخم مرغ پنج عدد
پودرقند 1/4پیمانه
وانیل 1/4قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته دو پیمانه
نسكافه دو قاشق سوپخوری
آب گرم یك قاشق سوپخوری
پودركاكائو یك تا دو قاشق سوپخوری
شكلات چیپسی به مقدار كافی
بادام پرك و پودر كاكائو برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
قالب پاند كیك را با نایلون بپوشانید و به مدت یك ساعت داخل فریزر قرار دهید تا كاملا خنك شود. زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا كرده زردهها را با نیمی از پودرقند و وانیل بزنید تا سفید و كشدار شود. سفیدهها را نیز بزنید تا خشك و سفید شود و در هنگام زدن باقی پودرقند را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید تا كاملا فرم بگیرد. خامه، سفیده و زرده را با هم تركیب كنید. حالا مواد را به سه قسمت تقسیم نموده نسكافه را در آب گرم حل كرده یك قسمت از مواد را با نسكافه مخلوط كنید، قسمت دیگر را با پودركاكائو و باقیمانده را سفید نگه دارید. پلمبیر ساده را داخل ظرف ریخته و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار داده تا ببندد در این فاصله دو رنگ دیگر را در یخچال نگه دارید پس از بسته شدن پلمبیر روی آن شكلات بپاشید. سپس مایع نسكافه را روی آن ریخته مجددا 30 دقیقه در فریزر بگذارید تا بسته شود. دوباره روی آن شكلات پاشیده و قسمت شكلاتی را روی آن بریزید، نهایتا دسر را به مدت 12 ساعت در داخل فریزر قرار دهید و موقع سرو در ظرف برگردانده و نایلون را بردارید.
نكته: در صورت دلخواه میتوانید از انواع میوه گلسه و مغزها در این دسر استفاده كنید.
آرزو یگانه کارشناس بین المللی آشپزی
نقل از :آشپزی خانواده سبز