در یخچال تان را به روی کپک ببندید


میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!

به گزارش لقمه، بنابراین توصیه ما به شما این است که به دنبال یاد گرفتن راه هایی باشید که کپک به مواد غذایی یخچال تان راه پیدا نکند یا حداقل اگر سر و کله اش درون یخچال تان پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند و با در بسته یخچال منزل شما در مقابل خودش رو به رو شود.

رطوبت نان را بگیرید: نان از آن دسته مواد غذایی است که بعید است در یخچال خانه ای کپک نزده باشد! کپک نان به سرعت در بافت نان نفوذ می کند و اگر تعدادی نان روی هم چیده شده باشد، همه آن ها را آلوده و غیر قابل مصرف می کند. وقتی نان کپک زد، راهی جز دور انداختن آن وجود ندارد اما برای این که این اتفاق نیفتد پیش از سرد شدن کامل نان ها، نباید آن ها را روی هم چید. پس برای این که کپک، نان های شما را از بین نبرد آن ها را در پارچه های سفید و تمیز که بهتر از کیسه های پلاستیکی است و باعث جذب رطوبت نان می شود، قرار دهید.

میوه ها را دریابید:بعد از نان، میوه در صدر جدول مواد غذایی کپک زدنی در یخچال خانه ها می درخشد! کپک زدن میوه ها درون یخچال هم واقعا دردسرساز است، چون جمع کردن لاشه های شل شده آن ها از جامیوه ای همراه بوی نامطبوعی که دارند، آزاردهنده است. برای پیشگیری از کپک زدن میوه ها در جا میوه ای یخچال یک اسفنج خشک قرار دهید تا رطوبت را به خود جذب کند. یکی دیگر از راه های پیشگیری از کپک زدن میوه ها این است که آنها را درون دستمال نخی مرطوب نگهداری کنید.

هوا را به داخل شیشه مربا راه ندهید.اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند. بهتر است قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید و سپس در آن را ببندید تا با ورود هوا، مربای شما کپک نزند. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا بهتر است به هنگام سرو کردن آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید. 
 

بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6015 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۸ دي بازدید: 4921 ساعت: 5:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
3 کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت ۱۴۰۰ جمعه ۳۱ ارديبهشت
4 مراحل نظافت آشپزخانه در خانه تکانی ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
5 قیمت کدام یخچال فریزر‌ها در بازار زیر ۲۰ میلیون تومان است+ جدول ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
6 تاکید بر جایگاه تثبیت شده‌ بندر چابهار در منطقه/ رشد قابل توجه ترانزیت و صادرات ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۸ آبان
7 راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
8 خوراکی هایی که باید در دمای معمولی اتاق نگهدارید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ آبان
9 کاهش سایز دور کمر با روش های تغذیه ای خانگی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ شهريور
10 از 15 شهریور صادرات میوه با بسته بندی های استاندارد انجام می شود ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
11 ۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هدف گذاری در رژیم کاهش وزن صرف نظر از اینکه دلیل لاغر شدن چه باشد کاهش وزن مو...

  تند غذاخوردن خطر ابتلا به اضافه وزن و دیابت را افزایش می‌دهد پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج مطالعات گوناگو...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.