مصرف زیاد «شیر» برای زنان مضر است


متخصصان سوئدی هشدار دادند که نوشیدن سه لیوان شیر یا بیشتر در روز به سلامت استخوان‌های زنان آسیب می‌رساند.

 به گزارش لقمه، در این بررسی متخصصان مشاهده کردند زنانی که در روز سه لیوان شیر یا بیشتر مصرف می‌کنند در مقایسه با گروهی که روزانه کمتر از این میزان، شیر می‌نوشند احتمال مرگشان طی 20 سال، دو برابر بیشتر خواهد بود.

علاوه بر این، متخصصان در این مطالعه دریافتند خطر شکستگی استخوان با افزایش حجم شیر مصرفی در طول روز بالا می‌رود. به اعتقاد این تیم تحقیقاتی «گالاکتوز» یا همان قند موجود در شیر علت این تأثیر است. قند گالاکتوز می‌تواند موجب افزایش فشار اکسیدیته شده و التهابی در سطح پایین ایجاد کند. این نوع از التهاب می‌تواند بر افزایش خطر شکستگی‌ها و یا حتی مرگ و میر تأثیر بگذارد.

«کارل میچالسون» از متخصصان این مطالعه گفت: در بررسی انجام گرفته مشاهده کردیم با وارد شدن گالاکتوز به بدن حیوانات آزمایشگاهی احتمال مرگ ناشی از این نوع التهاب و فشار اکسیدیته تسریع می‌شود.

متخصصان این مطالعه اظهار داشتند: دپارتمان کشاورزی آمریکا تاکنون افراد بزرگسال را به مصرف سه فنجان شیر در روز تشویق کرده‌ چرا که گفته می‌شود این نوشیدنی برای سلامت قلب و استخوان مفید است اما واقعیت این است که هنوز شواهد پزشکی کافی برای تأیید آن وجود ندارد.

در این بررسی 61 هزار و 433 زن 39 تا 74 ساله و 45 هزار و 339 مرد 45 تا 79 ساله شرکت داشتند. همچنین از تمامی این افراد درخواست شد پیش از شروع مطالعه گزارشی از رژیم غذایی خود ارائه کنند. این زنان به‌ طور متوسط برای مدت 20 سال تحت کنترل قرار داشتند. در طول این دوره 15 هزار و 541 فوت کردند و 17 هزار و 252 نفر دچار شکستگی استخوان شدند.

پزشکان با در نظر گرفتن فاکتورهایی همچون سن، شاخص توده بدنی و مصرف الکل دریافتند زنانی که در طول روز سه لیوان شیر یا بیشتر مصرف کرده بودند دو برابر بیش از افراد دیگر در مدت انجام مطالعه فوت کرده‌اند.

همچنین این متخصصان در بررسی مردان شرکت‌کننده به این نتیجه رسیدند که هیچ ارتباطی میان مرگ و شکستگی استخوان با مصرف شیر در مردان وجود ندارد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مدیکال دیلی

کد: 7614 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۷ آبان بازدید: 2603 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
7 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  چگونه گرسنگی را کنترل کنیم؟ امتحان کنید این روش ‌ها را امتحان کنید و ببینید آیا می ‌توانید...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بفرمایید دسرهای سبزیجاتی اگر نگران قند خون تان هستید، دنبال راهی برای افزایش سبزیجات مصرفی‌تان می‌گردید و نمی‌خواهید قند و چربی زیادی مصرف کنید اما درعین‌حال عاشق دسر هستید می‌توانید سبزیجات را دریابید.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را می‌توان «تله‌ی چربی‌ها» نامید.
درمان بی‌خوابی با ترش‌ترین میوه دنیا خواص طبیعی برخی از میوه‌ها از قوی‌ترین دارو‌ها مؤثر‌تر است و ‌می‌تواند به سلامت افراد بویژه در دوران سالمندی کمک فراوانی نماید.