غذاهای نذری در ایران/
دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی


دیگچه نوعی دسر مثل شله زرد است که در مشهد به عنوان نذری کاربرد دارد.

مواد لازم

برنج    2پیمانه
آب     3پیمانه
شیر   6تا7پیمانه
شکر  3تا4پیمانه
کره    80گرم
هل سایده  1قاشق چای خوری
گلاب   1/4 پیمانه
زعفران  1قاشق سوپ خوری
پودر پسته
 


دستور تهیه

برنج را حدود 5ساعت خیس کرده بعد آب را خالی کرده برنج را با 3پیمانه آب روی حرارت گذآشته تا آب بجوش آید.

بعد شیر را اضافه کرده بگذارید بجوشد در حدی که برنج کاملا شکفته شود. اگر برنج باز نشده بود کمی شیر ریخته بعد شکر را اضافه کرده مرتب هم می زنیم کره هل و گلاب را اضافه کرده هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود.

سپس این مخلوط را دو قسمت کرده یکی را زعفرانی و دیگری را ساده هر کدام را در قابلمه ای بریزید حرارت را کم کرده و یک ساعت آن را دم م گذاریم تا غلیظ شود سپس قالبی به ارتفاع  8سانت برداشته قسمت سفید را ریخته در یخچال گذاشته بعد در آورده قسمت زعفرانی را ریخته دوباره در یخچال گذاشته بعد درآورده برش زده و با خلال پسته تزیین می کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7634 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان بازدید: 4668 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معرفی هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید Natural news در گزارش اخیر خود فهرستی از آیتم‌های...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند