غذاهای نذری در ایران/
دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی


دیگچه نوعی دسر مثل شله زرد است که در مشهد به عنوان نذری کاربرد دارد.

مواد لازم

برنج    2پیمانه
آب     3پیمانه
شیر   6تا7پیمانه
شکر  3تا4پیمانه
کره    80گرم
هل سایده  1قاشق چای خوری
گلاب   1/4 پیمانه
زعفران  1قاشق سوپ خوری
پودر پسته
 


دستور تهیه

برنج را حدود 5ساعت خیس کرده بعد آب را خالی کرده برنج را با 3پیمانه آب روی حرارت گذآشته تا آب بجوش آید.

بعد شیر را اضافه کرده بگذارید بجوشد در حدی که برنج کاملا شکفته شود. اگر برنج باز نشده بود کمی شیر ریخته بعد شکر را اضافه کرده مرتب هم می زنیم کره هل و گلاب را اضافه کرده هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود.

سپس این مخلوط را دو قسمت کرده یکی را زعفرانی و دیگری را ساده هر کدام را در قابلمه ای بریزید حرارت را کم کرده و یک ساعت آن را دم م گذاریم تا غلیظ شود سپس قالبی به ارتفاع  8سانت برداشته قسمت سفید را ریخته در یخچال گذاشته بعد در آورده قسمت زعفرانی را ریخته دوباره در یخچال گذاشته بعد درآورده برش زده و با خلال پسته تزیین می کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7634 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان بازدید: 4497 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معرفی هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره رعایت بهداشت میز غذاخوری میز غذاخوری یکی از پرکاربردترین وسایل خانگی است که...

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
کلیه‎های خود را با گل گاوزبان تقویت کنید از برگ‎های گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها به‌عنوان سالاد استفاده می‌کنند.
نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.