غذاهای نذری در ایران/
دستور تهیه دیگجه نذری مشهدی


دیگچه نوعی دسر مثل شله زرد است که در مشهد به عنوان نذری کاربرد دارد.

مواد لازم

برنج    2پیمانه
آب     3پیمانه
شیر   6تا7پیمانه
شکر  3تا4پیمانه
کره    80گرم
هل سایده  1قاشق چای خوری
گلاب   1/4 پیمانه
زعفران  1قاشق سوپ خوری
پودر پسته
 


دستور تهیه

برنج را حدود 5ساعت خیس کرده بعد آب را خالی کرده برنج را با 3پیمانه آب روی حرارت گذآشته تا آب بجوش آید.

بعد شیر را اضافه کرده بگذارید بجوشد در حدی که برنج کاملا شکفته شود. اگر برنج باز نشده بود کمی شیر ریخته بعد شکر را اضافه کرده مرتب هم می زنیم کره هل و گلاب را اضافه کرده هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود.

سپس این مخلوط را دو قسمت کرده یکی را زعفرانی و دیگری را ساده هر کدام را در قابلمه ای بریزید حرارت را کم کرده و یک ساعت آن را دم م گذاریم تا غلیظ شود سپس قالبی به ارتفاع  8سانت برداشته قسمت سفید را ریخته در یخچال گذاشته بعد در آورده قسمت زعفرانی را ریخته دوباره در یخچال گذاشته بعد درآورده برش زده و با خلال پسته تزیین می کنیم.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7634 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۰ آبان بازدید: 4565 ساعت: 3:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معرفی هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  پنیر برای دندان مفید است یا مضر؟ پنیر به دلیل برخورداری از قابلیت خنثی سازی اسید، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت