عرضه بدون نسخه ریتالین ممنوع شد


رییس اداره بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو به ازای نسخه معتبره صادر شده توسط متخصصانن مغز و اعصاب و اعصاب و روان و با ارائه مدارک معتبر شناسایی توسط بیمار یا همراه بیمار در داروخانه‌های منتخب عرضه می‌شود.

 به گزارش لقمه، دکتر امیر رامهرمزی درباره داروی «متیل فنیدات» که اغلب با نام تجاری «ریتالین» شناخته می‌شود، اظهار کرد: این دارو دارای اثرات مغزی، عصبی و دارای کاربرد در برخی از بیماری‌های خاص اعصاب و روان است و بطور معمول بیشتر برای کودکان و نوجوانان تجویز می‌شود.

وی گفت: با توجه به ضوابط ابلاغی سازمان غذا و دارو به ازای نسخه معتبره صادر شده توسط متخصصین مغز و اعصاب و اعصاب و روان و با ارائه مدارک معتبر شناسائی توسط بیمار یا همراه بیمار در داروخانه‌های منتخب که توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی به شرکت‌های سراسری پخش و توزیعی که مجاز به تامین و توزیع دارو می‌باشند، این دارو عرضه می‌شود.

رامهرمزی خاطر نشان کرد: هر گونه تهیه، نگهداشت و عرضه داروی متیل فنیدات(ریتالین) خارج از شبکه توزیع و ضوابط ابلاغی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت مطلقا ممنوع و وزارت بهداشت به هیچ عنوان اصالت، سلامت، کیفیت و ایمنی فرآورده را تایید نمی‌کند و مصرف این دارو به صورت خارج شبکه یا حتی سوء مصرف آن بدون تجویز پزشک باعث عوارض جبران ناپذیر و غیرقابل برگشت برای بیمار می‌شود.

رییس اداره بازرسی ویژه سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: داروخانه‌ها برای عرضه این دارو به هیچ وجه عنوان مجاز نیستند این دارو را بدون نسخه به بیمار ارائه دهند و در صورت مشاهده نیز مردم می‌توانند این موضوع را به سازمان غذا و دارو اطلاع دهند و با داروخانه هم برخورد جدی می‌شود.

رامهرمزی در پایان گفت: این دارو تحت پوشش بیمه است و بیمار یا همراه وی برای مصرف و تهیه این دارو باید نسخه پزشکی معتبر داشته باشد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7640 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۱ آبان بازدید: 3390 ساعت: 4:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش فروش «ریتالین» در شب‌های امتحان! ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
2 دارو های اعتیادآور آزاد برای عموم! ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۴ مرداد
3 فروش بدون نسخه ریتالین در داروخانه‌ها ممنوع! ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 ریتالین: خوب یا بد؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت