کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی نان‌های صنعتی


رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور گفت: به دلیل نبود نظارت بر قیمت نان، نان‌های صنعتی با کم‌فروشی و گران‌فروشی 30 درصدی فروخته می‌شوند.

 به گزارش لقمه، محسن لزومیان با بیان این‌که از سال 1390 قیمت آرد و نان علیرغم افزایش قیمت‌های جانبی تغییری نکرده است، اظهار کرد: در حال حاضر نظارت چندانی بر قیمت نان نمی‌شود و به دلیل کم‌فروشی، بسیاری از نان فروشی‌ها نان را بالاتر از قیمت مصوب می‌فروشند.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت نان صنعتی 30 درصد بالاتر از قیمت مصوب عرضه می شود. چراکه قیمت مصوب نان صنعتی کیلویی 3400 تومان است اما به دلیل نبود نظارت، این نوع نان‌ها حدود کیلویی 5000 تومان نیز در فروشگاه ها عرضه می شوند و هیچ گونه شکایتی از سوی مصرف کنندگان نمی‌شود.

رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور افزایش 30 درصدی قیمت نان را چندان مطلوب ندانست و افزود: بهترین تصمیم این است که دولت قیمت آرد و نان را آزاد کند. چرا که این مساله هم به نفع مصرف کنندگان و به تبع آن به نفع دولت و تولیدکنندگان است.

لزومیان ادامه داد: این امر سبب می شود که تولیدکنندگان کیفیت نان را افزایش دهند و به تبع آن مصرف گندم و آرد در کشور نیز بهینه تر می‌شود.

وی تصریح کرد: این گونه نباشد که قیمت نان تنها در بخش صنعتی آزاد شود بلکه باید تصمیم گیری برای هر دو نوع نان سنتی و صنعتی صورت بگیرد.

رییس اتحادیه نان‌های صنعتی کشور با بیان این‌که قیمت آرد باید به سمت تک نرخی شدن پیش رود، گفت:‌ این مساله تنها راه حلی است که می تواند وضعیت نان کشور را سروسامان دهد. چرا که افزایش 30 درصدی قیمت گندم و آرد و به تبع آن نان، جوابگوی نیاز تولیدکنندگان نیست.

لزومیان با بیان این‌که سهمیه آرد برای واحدهای صنعتی تنها 30 درصد است، اظهار کرد: بسیاری از واحدها در حد ظرفیت خود تولید نمی کنند یا از آرد غیر آزاد کیلویی 1200 تومانی استفاده می‌کنند. این مساله باعث می شود قیمت نان را افزایش دهند چرا که اگر این گونه نباشد جز زیان برای آنها چیزی ندارد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7658 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان بازدید: 3186 ساعت: 6:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش سریع وزن بعد از تعطیلات عید خیلی از افراد بعد از گذراندن تعطیلات به دلیل خوردن...

  آهن گیاهی یا آهن حیوانی؟ محققان اسپانیایی معتقدند که آهن گیاهی بهتر از آهن ...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.