رحیمی: وزیر صنعت هر روز گریه می‌کند!


معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه سیب، پرتقال و نارنگی با کیفیت بالا برای ایام پایانی سال ذخیره شده است، گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت هر روز برای تنظیم بازار در حال گریه و اضطراب است. این در حالی است که این وزیر ارز مورد نیاز واردات را به میزان کافی تامین کرده و انبارها هم اکنون پر از کالا است، ضمن اینکه او به شدت مراقب موجودی انبارهای کالایی کشور است.

به گزارش لقمه، محمدرضا رحیمی در مراسم روز ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان گفت: دولت فورا برای تنظیم بازار وارد عمل شد و دستور داد هزاران تن مرغ روانه بازار شود.

معاون اول رئیس جمهور وضعیت ذخیره کالاهای اساسی و میوه و مرکبات مورد نیاز مردم در شب عید را مناسب عنوان کرد و افزود: دولت به کمک مباشران بهترین نوع سیب، پرتقال و نارنگی را خرید کرده تا مردم در ایام پایانی سال میوه با کیفیت و با قیمت مناسب دریافت کنند.

وی تصریح کرد: هم اکنون برنج، روغن و گوشت به اندازه کافی در بازار وجود دارد و ذخیره سازی های گسترده ای نیز برای ایام پایانی سال صورت گرفت. ضمن اینکه وزیر صنعت، معدن و تجارت هر روز برای تنظیم بازار در حال گریه و اضطراب برای مردم است.

رحیمی ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت ارز مورد نیاز واردات را به میزان کافی تامین کرده و انبارها هم اکنون پر از کالا است، ضمن اینکه او به شدت مراقب موجودی انبارهای کالایی کشور است.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: ایران هیچ گونه مشکلی در تامین نخود، لوبیا، برنج پاکستانی و هندی ندارد چرا که پول فراوان داشته و به راحتی خرید می کند. این در حالیست اگر در هند به عنوان تامین کننده بخشی از برنج ایران حادثه طبیعی همچون سیل رخ دهد برخی برنج فروش های از خدا بی خبر برنج را گران می کنند در حالیکه آنها نقش یا تاثیری از نوسانات تولید برنج در این کشور نپذیرفته اند.

وی ادامه داد: اجناسی که هم اکنون در بازار موجود است همین دیروز و با ارز 1600 تومانی خرید نشده است بلکه با ارز 1050 تومانی روانه بازار شده اند. بنابراین اگر کسی به بهانه گرانی ارز اجناس از قبل خریداری شده را به قیمت بالاتری به فروش رساند مال حرام وارد زندگی خود کرده است.

رحیمی در پایان با تاکید بر اینکه سیلوهای گندم پر است، گفت: علیرغم اینکه ایران صادر کننده گندم بوده و نیازی به واردات گندم نداشته اما دولت به عنوان ذخیره احتیاطی گندم مناسبی خریداری کرده و در سیلوها انبار کرده است.


نقل از :تابناک

کد: 767 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۹ اسفند بازدید: 2491 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
2 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
3 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
4 محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
5 محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
6 صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
7 آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ دي
8 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
9 رئیس اتحادیه میدان مرکزی تره‌بار تهران از کاهش قیمت خیار و موز در این هفته خبر داد ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۶ بهمن
10 اعلام قیمت مرکبات در میادین میوه و تره بار تهران ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۱ دي
11 قیمت سیب و پرتقال شب عید تعیین می‌شود/ عرضه مرغ منجمد از دیروز ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام مواد غذایی ایرانی اش، بهتره؟ سال‌های زیادی است كه این عقیده در ذهن ایرانی‌ها جا افتاده که «جنس خارجی بهتر از جنس ایرانی است!» البته این موضوع فقط درمورد لباس، لوازم خانگی و... مطرح نیست و بسیاری معتقدند مواد غذایی خارجی نیز نسبت به مشابه ایرانی برتری دارند.
چرا بستنی برای کودکان واجب است؟ تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.