میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: سال گذشته ۳۱۴۲ تن دایس یا قطعات هلو به ارزش ۴.۷۶ میلیون دلار و ۲۷۲۱ تن پرک پرتقال به ارزش سه میلیون دلار برای تولید آبمیوه وارد کشور شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کریم ذوالفقاری» در حاشیه نشست تخصصی این مرکز با اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب میوه و کنسانتره کشور و معاونت باغبانی وزارتخانه افزود: بخشی از مواد اولیه کارخانجات تولید آبمیوه از جمله کنسانتره، پوره، دایس یا قطعات میوه‌ها از طریق واردات تامین می‌شود و با توجه به ظرفیت‌های باغی و صنایع کشور، در حال بررسی امکان تولید کامل این مواد اولیه در داخل هستیم.

 

توسعه کشت قراردادی برای افزایش تولید مواد اولیه کارخانجات آبمیوه در کشور

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی درباره میزان واردات مواد اولیه صنایع تولید آبمیوه کشور اظهار داشت: در راستای جلوگیری از خروج ارز و حمایت از کشاورزان به دنبال توسعه و انعقاد کشت قراردادی میان باغداران و صنایع تولید آبمیوه به منظور تامین میوه مورد نیاز این واحدها در داخل کشور هستیم.
 
ذوالفقاری تصریح کرد: در این جلسه با حضور اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبمیوه و کنسانتره و نمایندگان معاونت باغبانی قصد داشتیم زمینه تولید مواد اولیه این صنایع را بررسی کنیم و در نهایت مقرر شد ظرف مدت یک هفته انجمن صنایع تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبمیوه و کنسانتره با محوریت کشت قراردادی، میزان نیاز این بخش به سه ماده اولیه کنسانتره، دایس میوه‌ها و پوره را مشخص کرده و معاونت امور باغبانی نیز با اخذ اطلاعات از سازمان جهاد کشارزی استان‌ها، ظرفیت‌های باغی مستعد برای این بخش را اعلام و اتحادیه‌های باغبانی مرتبط و باغداران علاقه‌مند به کشت قراردادی را برای تامین مواد اولیه شناسایی و معرفی کنند.
 
وی با بیان این که نگرانی‌هایی از سوی این انجمن درباره ارقام مورد نیاز، یکدست بودن باغات به لحاظ رقم و واریته و همچنین کیفیت میوه‌های مورد نیاز وجود دارد، گفت: در حال بررسی و جمع‌آوری اطلاعات برای تصمیم‌گیری در زمینه توسعه تولید مواد اولیه آبمیوه در قالب کشت قراردادی و محدود کردن واردات این مواد به کشور هستیم.
 
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهارداشت: با انعقاد کشت قراردادی، باغداران خود را با شرایط مطلوب کارخانه‌ها از نظر کوددهی، سم‌دهی، مبارزه با آفات و تغذیه باغات هماهنگ کرده و سرانجام محصول خود را تحویل صنایع فرآوری می‌دهند و پول خود را دریافت می‌کنند.
 
ذوالفقاری افزود: کارخانجات تولید آبمیوه آماده کشت قراردادی هستند و این بازی برد- برد است، زیرا از این طریق صنایع نیز می‌توانند به مرور زنجیره تولید خود را تکمیل کنند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15421 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 429 ساعت: 8:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 صادرات جو پرک ممنوع شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
4 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
5 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
7 واردات مشروط لوازم خانگی/ سهم ۸۰ درصدی کالاهای ایرانی از بازار ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
8 ۸ میلیارد دلار کالای اساسی از برزیل وارد شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 خبر مهم معاون پزشکیان درباره تامین دارو ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
11 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه بهاری از دیدگاه طب سنتی سبک‌ترین رژیم غذایی در طی سال را باید در فصل بهار ...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

  یک نسخه گیاهی برای درمان نفخ برای درمان نفخ، ابتدا باید علت ابتلا به آن تشخیص د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.