میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟


پایگاه خبری لقمه: رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: سال گذشته ۳۱۴۲ تن دایس یا قطعات هلو به ارزش ۴.۷۶ میلیون دلار و ۲۷۲۱ تن پرک پرتقال به ارزش سه میلیون دلار برای تولید آبمیوه وارد کشور شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «کریم ذوالفقاری» در حاشیه نشست تخصصی این مرکز با اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آب میوه و کنسانتره کشور و معاونت باغبانی وزارتخانه افزود: بخشی از مواد اولیه کارخانجات تولید آبمیوه از جمله کنسانتره، پوره، دایس یا قطعات میوه‌ها از طریق واردات تامین می‌شود و با توجه به ظرفیت‌های باغی و صنایع کشور، در حال بررسی امکان تولید کامل این مواد اولیه در داخل هستیم.

 

توسعه کشت قراردادی برای افزایش تولید مواد اولیه کارخانجات آبمیوه در کشور

رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی درباره میزان واردات مواد اولیه صنایع تولید آبمیوه کشور اظهار داشت: در راستای جلوگیری از خروج ارز و حمایت از کشاورزان به دنبال توسعه و انعقاد کشت قراردادی میان باغداران و صنایع تولید آبمیوه به منظور تامین میوه مورد نیاز این واحدها در داخل کشور هستیم.
 
ذوالفقاری تصریح کرد: در این جلسه با حضور اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبمیوه و کنسانتره و نمایندگان معاونت باغبانی قصد داشتیم زمینه تولید مواد اولیه این صنایع را بررسی کنیم و در نهایت مقرر شد ظرف مدت یک هفته انجمن صنایع تولیدکنندگان و صادرکنندگان آبمیوه و کنسانتره با محوریت کشت قراردادی، میزان نیاز این بخش به سه ماده اولیه کنسانتره، دایس میوه‌ها و پوره را مشخص کرده و معاونت امور باغبانی نیز با اخذ اطلاعات از سازمان جهاد کشارزی استان‌ها، ظرفیت‌های باغی مستعد برای این بخش را اعلام و اتحادیه‌های باغبانی مرتبط و باغداران علاقه‌مند به کشت قراردادی را برای تامین مواد اولیه شناسایی و معرفی کنند.
 
وی با بیان این که نگرانی‌هایی از سوی این انجمن درباره ارقام مورد نیاز، یکدست بودن باغات به لحاظ رقم و واریته و همچنین کیفیت میوه‌های مورد نیاز وجود دارد، گفت: در حال بررسی و جمع‌آوری اطلاعات برای تصمیم‌گیری در زمینه توسعه تولید مواد اولیه آبمیوه در قالب کشت قراردادی و محدود کردن واردات این مواد به کشور هستیم.
 
رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهارداشت: با انعقاد کشت قراردادی، باغداران خود را با شرایط مطلوب کارخانه‌ها از نظر کوددهی، سم‌دهی، مبارزه با آفات و تغذیه باغات هماهنگ کرده و سرانجام محصول خود را تحویل صنایع فرآوری می‌دهند و پول خود را دریافت می‌کنند.
 
ذوالفقاری افزود: کارخانجات تولید آبمیوه آماده کشت قراردادی هستند و این بازی برد- برد است، زیرا از این طریق صنایع نیز می‌توانند به مرور زنجیره تولید خود را تکمیل کنند.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15421 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر بازدید: 738 ساعت: 8:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
9 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
10 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
11 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وزن کم کردن سریع واقعا ممکن است! برخی از متخصصان بر این باورند، كاهش وزن سریع اصلا جالب نیست و باید كاهش وزن در مدت طولانی انجام شود اما امروزه تحقیقات نشان داده، اگر به درستی برنامه كاهش وزن و رژیم آن اجرا شود، هیچ‌اشكالی به كاهش وزن نسبتاسریع وارد نیست!
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/2 هر بیماری یا اختلالات هورمونی می‌تواند منشأ چاقی و اضافه‌وزن باشد. به همین دلیل لازم است که در دوره‌ی یائسگی، مصرف قرص‌های ضد بارداری یا بلوغ تغذیه‌ی سالمی در پیش بگیرید و حتماً ورزش کنید.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.